Fröken Svår

onsdag 5 december 2007

Pistagenötter och sminkborttagning.


Har precis klivit ur duschen efter 5 timmars arbete på pizzerian. Har varit en fruktansvärt seg dag och väldigt lite folk (?) vilket är lite konstigt eftersom det är onsdag, jaja men tiden gick ganska snabbt och nu är jag ju hemma i alla fall.

Imorrn blir det lite verkstad på skolan och sedan teknikutveckling och företagande. Sen packar jag mina kläder och sover hos mormor eftersom min kära syster och bror har gått och dragit på sig kräksjukan :S och jag vill verkligen inte bli sjuk eftersom jag ska till Sundsvall med tjejerna på fredag och köpa julklappar! Nej inga bassilusker på mig tack!


Nu blir det ett till avsnitt av mitt älskade CSI!

Systrar och pizzadeg.


Nu har sista lektionen satt sina spår. Gjorde religionsprov om Judendom men hoppas att jag hade lästa på tillräckligt. Jag förstår inte hur människor nästan lyckades utrota ett helt folk.

Nu sitter jag och väntar på Maria för jag ska skjutsa ner henne till tatueringsstudion för hon ska lämna bilden på sin tatuering så han kan göra några ändringar på det som hon inte vill ha med.


Samhäll idag var speckat med dödsstraff och diskutioner och början på filmen "Juryn" som är baserad på boken skriven av John Grisham. Den filmen och boken för den delen är så sjukt bra, tårarna började samlas i ögat redan efter 4 minuter av filmen. Stackars barn.


Undra vad man ska göra i en timme tills maria slutar nu då.

Svartvinbärste och en nyfiken simon.


08:42 och första lektionen har dragit igång, Teknik Människa och Samhälle, jätte tråkigt.

För tillfället håller vi på med Framtiden och jag ska skriva om den Global uppvärmingen och konsekvenserna, känns som jag kommer klara den uppgiften galant efter som jag va på Miljökonvent i Finland i Oktober och vi pratade om just dom sakerna. Mohaha en fördel till mig, där ser ni man borde faktiskt vara engagerad i mkt för då får man en massa fördelar :)


Nej nu, dags att leta lite extra material


Sömndrucken och outvilad