Fröken Svår

onsdag 12 december 2007

Den bästa Grinchen och bowling

Var på estet 1ornas julshow idag och den var väl okej men Sanne var helt sjukt bra som Grinchen och dräckten var grymt bra gjord och hela hon va hur rolig som helst. Hon är verkligen en underhållare, hon charmade hela pupliken på bara några sekunder! Gud så duktigt hon var.

Sen blev det lite fika med Elin,Halle,Maria och Felix på Lilla. det var trevligt att prata lite med dom. efter det åkte jag hem och började jobba lite grann på dessa kollage och tavlor som jag ska ge bort i julklapp och blev klar med den andra idag. Så nu är det bara en kvar och den tror jag att jag ska ge till mamma för hon blev lite avundsjuk på den som farmor skulle få. Sen ska jag göra lite kollage som ja kan ge till mormor och ulla och några fler fast utan ram så får dom köpa ram själva.

kl halv 6 åkte jag och fredrik till stan för kl 6 skulle jag bowla med elevrådet och de va verkligen synd att min sista strike inte hann räknas med för då hade jag vunnit över Gustaf ! Sen blev det middag på impuls, åt nån jätte god oxfile grej och gammaldags vaniljglass med varma hjortron till efterrätt, hur gott som helst! och nu är jag hemma och ska sätta mig vid mitt helvetes spel som jag älskar så mycket. Zeus, olympiens härskare.

däng mig i backen och dra mig i gruset!