Fröken Svår

måndag 17 november 2008

Left me stand here alone

Helgen har varit, alldeles för kort om ni ber om min åsikt. Mina älsklingar, tog mig bokstavligt talat på sängen i fredags morse. Dom hade satt sig på tåget och åkt ner och överraskade mig verkligen. Jag fick världens chock när dom hoppa ner i min säng i fredags. Men jag blev så glad att jag lika gärna kunnat gråta. Men jag var för trött och chockad för att göra de. Vi spenderade hela fredagen ihop, shoppade som bara vi kan. pratade och myste. Sen blev de middag på Mangos med tjejerna och Belle och Kim. Hur trevligt som helst och supergod mat, som vanligt.
Efter Kim hade åkt hem och vi hade ätit klart och druckit upp gick vi till Vatra och shake'd some booty. Vi hann till och med dansa till våran låt runt "stripstångarna" haha. Jag hade en jätte trevlig kväll iaf.

Lördag så åkte vi in och käkade lunch på Mangos igen innan jag började jobba. tjejerna umgicks med min bror hela dagen och kvällen. När jag slutade blev de fruktsallad,glass,godis, fanta be'good och film, PS. I Love You. Den va riktigt bra tycker jag.
Sen kröp vi ner i sängen och myste lite.

Idag åkte dom, tråkigt, blev lite ledsen där ett tag, men jag får ju träffa dom snart igen. De går fort, de bara svischar förbi sen är de jul, eller hur Julia? Så idag har jag degat framför teven och ätit godis med pappa. Blev lite Mcdonals också, kan ju inte förstöra min söndagsritual. Kollade på Ladder 49, så grymt sorglig film så de blev lite tårar där också.

Men nu blir de sängen. Jobb imorrn.

Jag älskar er tjejer! Och saknar er redan!