Fröken Svår

tisdag 4 december 2007


Nu ska jag förklara för er kära vänner vad Fröken Svår är för mig.Då jag är en människa som gömmer sig från verkligheten när saker blir för närgånga tyckte jag Fröken Svår var ett utmärkt val i karaktär som en hjälpande hand i min förrvirrande värld och som fyller min vardag med gråskalans alla toner. Jag har insett att verkligheten inte alltid är så verklig och att allt ni ser inte alltid är det jag ser. Jag har ältat alla ord och tankar om livet och verkligheten gång efter gång men kommer inte fram till någonting. Kanske finns det inget att komma fram till, kanske har alla andra förstått utom jag? Vem vet, jag vet inte.


Ibland ser jag nått system, men oftar glömmer jag bort det. Ibland letar jag efter mönster på gatan, på väggen, i träden, i vattnen men jag hittar inget. Men jag vet ju inte heller vilket jag letar efter. Men en dag hoppas jag att jag kommer veta.


Irrande förvirrande Fröken Svår

Rosslande halsar och lukten av nybakta bullar.


Blev tyvärr ingen powernapp för mig tidigare utan fastnade framför denna hatälskade maskin som kallas dator, sen kom Fredrik och strax efter blev det mat. Mamma hade lyxat till det så här på en tisdagseftermiddag och lagat till potatisgratäng så de blev lite njutning.


Efter maten blev de lite vila innan Fredrik åkte på boxningen men det var bara han som vila, jag fastade i min bok. När han väl åkte fastna jag vid datorn igen eftersom folk börjde skriva på msn. SÅ nu är jag fast, men ska nog kolla på senaste avsnittet av CSI!


Ja de ska ja tametusan göra.

M&M's och rosa trosor.


Dagen gick ganska fort. Efter designen hade jag ett mycket trevligt möte med elevrådet där vi bestämde att vi skulle gå ut och äta och bowla nästa vecka som en avslutning för denna termin. De ska bli utemordentligt tevligt tycker jag. Jag och Jessica gick ner på stan och bokade bowlingbana och bord på impuls. Inföskaffade lite grejer på apoteket åt my dearest Mutti, sen skjutsade jag Jessica på sjukhuset.


Nu är det snart mat hoppas jag men det blir nog en liten powernapp först för att stärka mig inför kvällen så jag inte somnar kl 7.

Självförintelse

Självutlämnad till självförintelse är något som skrämmer mig. Är de verkligen andra som sårar eller skadar oss mest? Är det egentligen inte vi själv som sårar mest. Våran egen feghet och förminskade styrka. Våga vara.. eller? Uppskattar vi verkligen det vi har när vi har det eller uppskattar vi de som mest när vi har förlorat de?

Tankar


Sexguden har hittat hem... och stuckit igen.


Sitter och stirrar mig blind på denna hatälskade dator och dess små knappar med bokstäver och försöker få ner mina tankar, men de blir inte riktigt som jag vill. Jag borde väl skriva något meningsfullt och förnuftigt. Om jag skulle lägga ihop alla gånger jag har försökt att skriva något sådant skulle jag kunna öppna en hundkennel, fast för meningsfulla blogginlägg (?). Tiden går extremt långsamt när man har huvudet fullt med oförnuftiga tankar. Dagen har gått relativt snabbt vilket dom har en tendens att göra nu för tiden, men de är på ett oförklarligt sätt bra eftersom de gör att jag snabbare kommer fram till dagen då mitt liv så radikalt kommer att förändras och jag vilsen och ovettande kommer att slungas ut i verkligheten. Varför tycker jag att det är bra igentligen? Enda relativt bra anledning är väl att ja kommer bort från Gbskolan a.k.a militärbunkern för ofrivilliga själar. Nej djupa ovettiga tankar i en alldeles för tidig timme.

Dont...

Elbert och hans toarulle.

Desgin dubbeltimme från halv 9 till 11. Fruktansvärt vad vi är långsamma på att arbeta, Desgin Open 2007 (tävling) ska redovisas den 17 dec och vi är inte klara vi har nyss kommit igång känns det som. Men rapporten och skisserna är klara, nu är de bara att rita upp de i Rhinoceros 3D program.


Kom hit ungefär runt halv 10 för att ha ett möte med ambassadörgruppen och bli avtackade av rektorn och med fika. vi satt och väntade i 15 min sen fick vi reda på att han inte var här idag! Då blir man måttligt irriterad när man har stressat sig till skolan eftersom jag försov mig och vaknade kl 9! Så mötet blir flyttat till nästa tisdag samma tid. Hoppas han kommer då får annars kommer jag bli arg. Nej nu måste jag ta tag i detta och göra något åt detta designprojekt och försöka hjälpa mina medkamrater och kära klasskompisar :)
- Detta otränade öga kan också upptäcka detaljer-