Fröken Svår

måndag 10 december 2007

Snowboardkläder och tjatiga bröder.

Nu är webbdesignen till ändo och under denna timmen har min bror lyckats skicka 8 sms och frågat om jag har slutat än. Han vill att jag ska skjutsa hem han och krille, vilket jag naturligtvis måste göra eftersom jag är en sån snäll syster. Sedan ska jag åka och fika lite med Jessica.

Lyckades iaf göra klar uppgift 3 och börja på uppgift 4 idag så nu är de bara att fortsätta när jag kommer hem så kanske jag hinner bli klar med 10 uppgifter innan terminen är slut. Och då mina kära vänner kan jag puplicera sida.


Nej nu är det dags att packa ihop datorn och bege sig till bilen.

Oh my god! You freakin' picked... your nose!

Coca-cola och Html-taggar

Webbdesign 14.20 till 15.40. Ligger lite efter så jag måste gå på lektionen idag för att hinna klart målen för höstterminen. Nu ska jag försöka fixa en sida som matchar bloggen eftersom bloggen ska vara knuten till hemsidan så då kan de ju faktiskt vara snyggt att sidorna matchar varandra. Har även skrivit en jätte lång recension om August Strindberg till svenskan. Och jag skrev ut det och gick och bar på de för att jag skulle ta med det till Jonny på den här lektionen, så gick jag in i datasalen nere vid cafeterian och prata med julia och maria och nu verkar de som om jag har glömt papprena där! Självklart, varför skulle jag inte glömma papprena ? Camilla i ett nötskal, och ett stort sådant!


We can't talk at the same time! I talk, You talk, I talk, THATS IT! Focus!!