Fröken Svår

torsdag 31 januari 2008

Varför står tiden stilla?

Ibland gråter jag, för livet, för familjen, för lycka och olycka, för glädjen eller för ondskan.
Den här gången vet jag inte varför jag gråter, men allting känns så tomt. Det finns ingenting nånstan. Även fast allting finns runt omkring. Vad är jag ute efter den här gången? Vad missade jag förra gången? Tankarna snurrar och snurrar och snart orkar jag inte höll huvudet högt längre. Vem gav mig rätten att klaga? Jag vill inte klaga, men jag måste få ur mig nått, för nu spricker bubblan när som helst. Jag skulle ge vad som helst för att se livet ur någon annans ögon, bara för en dag. Vad skulle jag göra om ja kunde vara som dom? Jag faller längre och längre ner i drömvärlden och jag känner att om inget händer snarast kommer jag vara fast där. Allting försvinner ur min räckvidd och jag känner mig ensamast av dom ensamaste. Löjliga spökande tankar som gör att jag måste skriva ett sånt här löjligt jobbigt blogg inlägg. Ett klagande och självömkande blogginlägg. Patetiskt. Men jag har hört att vardagen är väldigt överskattad. Demonen är tillbaka och jag vet inte hur jag ska bli av med den. Min gamla vän demonen, de är visst någon som vill att jag ska komma hem ? Jag har ingenting emot vad somhänder nu och vad som har hänt förut. Bara de händer nånting snart! Jag kommer ligga på golvet snart, det är där du kommer hitta mig. Lägg mig ner och låt mig sova till slutet.


Vad var de här för mening igentligen ?

måndag 28 januari 2008

Dont worry...

If you wanna have a good time.

Sitter i rasthallen och har jätte tråkigt, dricker te och pratar med maria och simon. Ska igentligen ha Samhäll men uppgiften är så fruktansvärt jobbigt och tråkig att jag inte orkar jobba med den just nu. Vi skjuter upp de till nästa lektion :p
Igår jobbade jag, sen när ja kom hem hade jag lite toghetertime med motti och pratade om veckan som har gått och vad som har hänt. Sen gick jag upp och kollade på Coktail med Tom Cruise :) han är grymt bra.
Näe nu ska jag vänta på elin, hon skulle köpa snus åt mig när hon åkte till skolan.

Make a little money



Förlåt!

tisdag 22 januari 2008

I can't explain myself at all.
And all the wants
And all the needs
All I don't want to need at all.

Design idag i två timmar sen slutade jag, for och fikade med julia,maria och elin :) börjar bli lite sex and the city varning över oss snart:P haha

Jaha nu har jag bokat proven till kursen så 19e och 20 mars är de två första sen 2 april och 8 april är dom två sista. de dryga är att jag måste åka till övik för att göra dom :S helt själv :( bläää Sen är jag utbildad Trafikansvarig :D Hell yeah.

The walls start breathing
My mind's unweaving

måndag 21 januari 2008

Träningsverk och för mkt plugg.


Samhäll, hur tråkigt som helst. Vi ska skriva nån uppsats jag inte förstår mkt av om information,reklam och propaganda i media. :S Men men man ska ju aldrig ge upp utan att försöka.


Fan vilken träningsverk jag har efter helgens träningspass. I lördags sprang jag 9km och igår sprang jag 1 mil. så nu har jag dåligt mkt träningsverk i ben och armar.


Näe nu ska jag och simon kolla lite på youtube :) Då blir min dag genast mkt bättre :)

lördag 19 januari 2008


Studentfest igår :) riktigt lyckad tycker jag iaf. hade hur trevligt som helst. Och extra kredit åt therese som sa alla dom rätta orden till snorbarnet som inte skulle komma in :P


Nej riktigt lyckad kväll tack för de allihopa :D




Igår på dan va vi i sundsvall, jag elin vagio och julia. de va trevligt. fick 500 kr utav pappa så ja kunde shoppa lite, gjorde värsta fyndet, en jacka som hade kostat 800 och nu kostade 250 kr för de va 70 % rea :D

torsdag 17 januari 2008

Blivande Trafikansvarig

Materialet till min kurs har kommit :) Yrkeskunnande för Trafikansvarig. så de blir plugg plugg plugg varje kväll och dagar i ca 1 månad framöver. måste ringa och boka provtid på vägverket också. hm nu är de mkt.


And if he smiles.

onsdag 16 januari 2008

Keep it to your self


Skola till 13.40 idag, sen for jag på stan med julia. fikade lite sen åkte vi hem till henne och fixade en tyllkjol åt mig som ja ska ha under klänningen på fredag. kommer bli great :D Efter de åkte jag hem och spelade lite guitar hero, och sen har jag legat och satt in bilder i min fotobok och mixtrat lite med den :) den är jätte fin om jag får säga de själv.


Nu ska jag nog ringa julia :P

tisdag 15 januari 2008

How good can it be

Ja nog blev de oc maraton igår. ända till klockan två, men ja somna inte förens typ 4a anyway så klev jag upp 7 :S va inte allt för pigg idag, slutade halv 12 så ja tänkte bra nu kan ja åka hem och sova, hann typ hem och börja kolla på lite oc, sen ringde therese och ja skjutsa henne till långsele för hon skulle på Mio. Sen åkte ja hem och fastna vid oc igen så jag hann aldrig somna för sen blev de mat och sedan kom fredrik.
Efter att fredrik åkt på träning såg jag klart på sista avsnittet av oc. sen blev de lite Guitar hero och om jag får lov att skryta börjar jag bli ganska bra :) klarade massa jätte bra på meduim och en på hard:P

måndag 14 januari 2008

Wake up Call

Fan försov mig imorse och fick världes panik när julia ringde kvart över 8, på med mjukisbyxerna och ut och sopa bilen, som ja skulle besikta kl 14.20.
Sopa, sopa, sopa.. näe tro på fan att jag lyckas slå sönde högerframlyckta med sopjävel och fråga mig inte hur! Fatta hur arg jag blev. Jaha så då var de bara att avboka besiktningen.


Efter skolan blev de fika på stan med Maria,ELin Johan och Otto. Sen köpte jag lite nya underkläder och ett par nya skor :D jätte fina. Näe nu ska ja ta ett OC säsong 4 maraton :P

söndag 13 januari 2008

Buzz och turkisk peppar.

I'm alone yeah I don't know if I can face the night
I'm in tears and the cryin that I do is for you
You're my angel come and save me tonight
You're my angel come and make it alright
Har jobbat idag, de gick faktiskt ganska bra, men vart lite sur för de va nästan inge folk alls fram till klockan var kvart i åtta och vi ville börja städa, då kom de hur mkt som helst. Grr vad arg jag blir på sånt folk, dumt och komma 45 minuter innan vi stänger! Sen åkte jag till Therese och spelade Buzz med henne och Viktor. Jag vann första omgången sen andra omgången vann ingen för vi slutade spela innan de va klart. Har fan kommit hur mkt snö som helst, är minst en decimeter på vägen, var skit läskigt att köra hem. :/
Nu ska ja och kolla på nån film tror jag.
Fredrik kommer snart ;)

fredag 11 januari 2008

Come on home

Who will save me from all im up agianst this world?


Jobb idag, ganska mkt folk faktiskt men de gick fort ändå. hoppas de går lika fort lördag och söndag. Besiktning av bilen nästa vecka och studentfest på fredag.


Turn your self and come on home. Let that city take you in. Why can't i come on home?


Den vackraste stunden i livet var den när du kom

och allt var förbjudet

och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om

för det ekar i huvet'

och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del

i en kärlekshistoria

men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel

när jag gav dig en gloria

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt

som vi kunnat göra

O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,

o om nån att beröra

Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken

onsdag 9 januari 2008

Global uppvärming?

Teknik, männska och samhälle, om framtiden. tråkigt lång lektion. Håller på att göra en powerpointpresentation om den globala uppvärmningen. den är snart klar! yes :)

Ikväll ska jag och julia gå på bio :) vi ska se Arn - tempelriddaren :) Äntligen ska jag få se min efterlängtade film.

Nej nu blir de företagande ett tag ist.

lördag 5 januari 2008

Veckan har varit bra :) Tog ungefär 9 timmar att köra ner till skara men jag hann inte till bion, de va ju synd. I onsdags kväll va jag med kenny och åt pizza och kollade på film, men jag var svin trött så ja åkte hem runt halv 1 och sov. Sen igår åkte jag till farmor och va hos henne till typ 4 sen åkte jag till christer och umgicks med han, matte och mikke :) va trevligt vi åkte till skövde och köpte godis sen åkte vi till mcdonalds och käka. Efter de släppte jag av dom hos christer sen åkte jag till sandhra och umgicks lite med henne :) Sen åkte jag tillbaka till christer och spela lite guitar hero och kollade på pocahontas :P sen kl 11 åkte jag till skara och såg på Braveheart med kenny. somna runt halv 4 :S så idag är jag litet trött.
Näe nu ska jag hoppa in i duschen sen se på tv med pappsen lite :P