Fröken Svår

torsdag 27 mars 2008

Visst leendet är det inget fel på, men gnistan tappade jag för länge sen.

Ännu en sömnlös natt, En annan mardröm att slåss mot. En ny historia att berätta, ett nytt svar att söka. Ännu en sanning att frukta, Ett annat löfte att bryta, en ny smärta att känna.
Och här är vi, vi är skuggorna i denna oändliga natt, måste hitta en annan väg, en ny plats att stanna på, en annan sång att sjunga. Nya tårar att gråta, ett nytt meninglöst farväl. Ett nytt misstag att göra, Ett annat hjärta att krossa, en annan dörr att öppna, ett annat sinne att förlora.

Minnen man kan fötränga men aldrig glömma. Goda soma onda. Med en djävulsk glimt i ögat. De är dom som vill förgöra en. Innan mörkret faller över vemodets stad ska jag lova dig att för alltid vara din bästa vän. Olyckan som vi har över oss, som ett åskmoln, ska vi vandra genom tillsammans. Lyckan kommer, lyckan går, våran vänskap förbliver hoppet vårt. Är våren verkligen vår vän? Med sina bittra vändningar och svaga ljusglimtar. Jag är vännen din och jag kommer inte med våren. Jag kommer inte med sommarens ljusa nätter. Inte heller med höstens dunkla färger och brinnande träd. Vinterns sprakande gnistror då rimfrosten har satt sina spår, det säger mig ingenting. Jag kommer med tanken. Med värmen, Med kylan. Med vad du vill. Jag kommer då du behöver en vän. Vännen min, ser du att jag gråter? Tårar som fryser till is på din kalla yta. Jag har inget mer att ge, har redan gett dig allt. Men jag vill ge mer. Snälla säg att du har fått nog. Att min kärlek och mitt löfte betyder allt. Att det inte finns något mer att ge. Vårat gamla liv är borta, vi vill inte ha tillbaka det. Vad som spelar någon roll är vårt nya liv, som måhända inte är mycket bättre än vårt gamla, men nu är vi iaf inte ensama. Vi har kommit till insikt med att det finns någonting som betyder mer än gamla minnen.

onsdag 26 mars 2008

Fika är så mycket mer än en bulle, Det är en livsstil

Fika Fika Fika hela dagen Fika. Men mys vart de, Alla tiders.

Sova.. Blir hos Mickis. Morgondagen, vad har den att erbjuda förutom stress?
God mat och lite mys kanske? De märks imorgon.

tisdag 25 mars 2008

Vår på min planet

Hon försvinner in i mörkret just när du har förstått att det där var din bästa vän.
Fröken Svår behöver inte din hjälp. Hon kan klara sig själv. har du inte märkt det?

Har kört 74 mil från Sollefteå till Skara idag, sen fick jag även äran (?) att köra Kenny till Trollhättan ikväll när ja kom fram, hm så de blev väl runt 16 mil extra. Men de var de väl värt, för nu ska jag ta och sova och imorrn ska jag sova ut riktigt ordentligen. Si Så De Så...

Hm, morgondagen, morgondagen. Vad har du att erbjuda?

Jag sjunger för mig själv, fast jag vett att sådant kan kallas ensamhet

måndag 17 mars 2008

Det tjänar inget till.


Jag har förlorat min stolthet, jag har förlorat mig själv. Mitt största problem är, Ta vad som blir gjort, Känd av ingen. Min klocka tickar. Vart är jag på väg. Försök inte lura mig, jag kommer göra ett hål i ditt liv, så snälla låt mig va. Jag vägra att bli förstörd. Du kan inte slå mig, Du kan inte slå mina demoner. Jag insisterar, kom ta mig härifrån till ett bättre ställe där jag kan vila. Jag kommer inte stanna för evigt, bara tills tiden tar slut. De finns inget slut för min smärta, så länge jag slåss för den. Allt är bara ett spel, för att se hur länge jag kan klara av det. Visst det är en konstig väg, jag ser hur du kollar på mig, med nyfikenhet och förakt i dina ögon. Släpp lös allt nonsen för att existera. Börja med att sätta ett slut för detta meningslösa sätt att leva. Minnen är önskvärda denna dag, ta tårarna och smärtan, öppna brunnen och släng ner dom, stäng locket och öppna aldrig igen.

Vad är meningen med att hjälpa, när hjälpen inte kommer tillbaka. Kommer du fortfarande ihåg när du lovade mig den perfekta kärleken, och jag gav dig allting, men du sa att de fortfarande inte var tillräckligt. När du slog mig muntligt, ner på knä och skyllde allt på mig, och jag svalde allt. Jag lät dig bryta mina vingar, valde att bli din fågel i bur. Åt dina bullshit löften och hyllade vart enda jävla ord. Nu som en frigiven Phenix, brinnande från en stigande sol. Här är mitt rättfärdigande. Jag kommer få dig att ångra, alla din fula sätt. Jag kommer få dig att ångra alla hyllade jävla ord och bullshit löften. Okej, låt oss gå tillbaka till tiden då du fläckade ner mitt hjärta, i rödvinets alla färger. Brydde dig inte, om jag var sjuk, du lämnade mig ensam, att gråta och dö. Din mänskliga uppoffring, ensam i din kyrka av kärlek och lögner. Jag glömde inte. Jag är tillbaka på ett uppdrag som kommer få dig att be. Tillbaka med en pistol och en kula som jag skrivit ditt namn på. Uppstigen ur askan, redo att hör klockorna slå på rättvisans dag. Här kommer jag, För dig!

onsdag 12 mars 2008


Precis när du har lärt dig livets spel, ändras reglerna och man blir förvirrad. Det känns så fel att ens försöka men att chansa har aldrig känts så bra. Du har en dröm, Du vill vara i centrum i historian. Och precis när du tror att den är borta hittar du en ny väg att gå. Vissa gånger skrattar du när du borde gråta. När saker går åt helvete och du bara vill ge upp, ingenting kändes rätt men de löste sig ganska bra ändå. Det är farligt att spela de säkert, Du får vad du vill ha men ger bort de. Du försökte så hårt att vara någon annan, när allt du behövde var att vara dig själv. Inte allt är som de verkar, det finns inte alltid bara ett slut. När livet börjar klarna, så är världen upp och ner igen.


Trodde du verkligen att ditt öde var en envägs gata, Du borde varit beredd på vad som helst. Jag är inte viktig, men jag hjälper dom som behöver mig. Men dom tar mer än vad jag kan ge och jag kämpar för att vara till lags. Deras ord är missförstådda, dom pratar om vägar i livet, jag bryr mig inte om vad det betyder för dom, men ändå gör jag det. Orolig, desperat, ledsen och utom kontroll, går jag ut på gatorna och letar efter någonting mer. Jag har gett mitt liv till alla som behövde de, min tro och min brinnande lust, mitt hjärta och min tröst, men jag fick ingenting tillbaka. Jag är vilsen i ett paradis, ett paradis fyllt av viljan att göra någonting bra och gott. Jag står en bit ifrån vad dom erbjuder i livet. Deras regler går mig på nerverna. Jag har försökt att komma ifrån all skit dom lär mig men ingenting är förändrat, inte det minsta. Jag klara inte av att se dom vinna, men jag vet inte vad jag ska göra. Vilken dåre jag vore om jag valde att gömma mig.


Snälla håll om mig och säg att jag måste gå vidare, men säg också att du inte kan se, inte le, inte andas, inte leva utan mig. Jag har aldrig varit rädd för att visa ömhet, men snälla, snälla ge mig lite tillbaka.

söndag 9 mars 2008

Älskade


Jaha nu ska man sätta sig i bilen strax och åka dom helvetes milena upp till Sollefteå. Längtar så himla mkt till studenten så jag kan flytta hem(skara) igen.


Har haft en jätte trevlig vecka och en ännu trevligare helg. I Fredags va jag hos christer med han,matte,mikke och mickis :) va hur trevligt som helst :) Tack mina sötnosar för min födelsedag var alldeles utmärkt :D Kommer sakna er nu.


Sen igår (lördag) åkte jag med Robert till Robin där massa folk var, typ, Sofie,Anna,Åsa,Ida,Robin,Robert, Johan och två till ja inte vet namnet på. Runt halv 11 bar de av till fkp, jag var nykter och körde. Vi gick på Terassen och de va hur kul som helst, jag dansa som bara den :) De riktigt riktigt kul hela kvällen. Sen runt halv 3 skjutsade jag Sofie,Anna, Åsa och Robert till stenstorp och sedan åkte jag hem till skara ochla mig i soffan :)


Nej nu ska jag packa ner datorn. Skara in my heart, kommer sakna er alla nya som gamla! Puss

torsdag 6 mars 2008

I Take your breath

Åh vad jag älskar att vara här nere. Trivs så himla bra och mår så himla bra av att vara här :) men nu är de bara 3 ½ månad kvar tills jag flyttar hit och jag vet inte om en person kan längta mer än vad jag gör :P!

söndag 2 mars 2008

vad händer.

Ibland går inte saker som man vill.
Vad har jag gjort den här gången eftersom de alltid är jag som gör fel.

Du kan ju iaf säga nått...



Är i skara nu :) har längtat så himla mkt efter den här veckan så länge nu.
Men folk börjar dra sig undan som vanligt. vi får väl se om dom vill träffa mig.


Vad har jag gjort för fel ?