Fröken Svår

söndag 29 juni 2008

happy face

kan saker gå bättre just nu?

onsdag 25 juni 2008

Berättar du sanningen för mig?

Berätta vad du ser, är det bara en dröm eller en fantasi?
Berätta vad du känner, är det bara hat eller bitterhet?
Släpp lös alla dina känslor, få dem att dominera.
Berätta om dina rädslor, är de bara inbillning ?
Jag har sett dig komma in i mina innersta cirklar, jag har hört dig i mitt huvud.
Se mig inte som din vän, Du har gjort mitt liv till en oändlighet av frågor.
Men jag älskar det. Bakom dimman har du tvingar mig att stanna.
Väck mig inte nu, snälla. Morgonen för med sig skimmrande spöken, Du känner mig.
Jag kommer aldrig hitta det jag söker, utan dig där att leda mig.
Inget mer sökande, upfyllnad av behoven jag aldrig har haft.
Du har allt det jag har sökt efter.

söndag 22 juni 2008

När blir det nånsin lätt.
Igen, om så många andra gånger. Rakt genom mina känslor. PANG.
Varför öppnar du inte dina ögon. Det finns mer än allt de som du ser just nu.
Varför säger du inget om din tankar, för jag tar alla chanser och risker.

Och om, om jag inte är allt de du önskade, eller allt det där du behöver, så kan du gå.
Men ge det en chans.

torsdag 19 juni 2008

True Hope and Love - Carpe Diem

Är hoppet en drog att avvänja sig ifrån, eller håller det oss vid liv? Vad är det för fel på att tro?
När jag faller ihop trött och världen ger sin sista suck, har jag alltid lite hopp om att kunna resa mig igen. När jag känner att jag inte kan leva i den här världen igen, finns det alltid människor brevid mig. Stunder då en enorm kraft verkar styra mig, har jag tron djupt inne i mig på att du är med mig. Låt inte världen bua ut dig, för det verkar som om jag kommer vinna, jag kommer närmare mina drömmar. En dag kommer världen att öppna sig helt för mig, det verkar som om min tro växer sig starkare. Det finns så många människor i den här världen som okända krafter styr. Allting reflekteras i spegeln och endel gånger ser det bara grått ut. Men alltid i dessa ögonblick, när du känner dig ensam, så är du inte det.

Världen är full av dessa hopp.

Chasing the true

Medans fötterna är på känd mark, frusen och rädd för vad du kan förlora. Är det allt som håller dig tillbaka? Snälla stoppa tiden, ramla ur det gamla spåret och lämna ett spår dom aldrig kan radera. Hitta ditt hjärta och förlora din åsikt. Låt resan rulla och låt det bli en ny dag med nya förhoppningar. Hur ska din berättelse läsas, när dom ropar upp ditt namn. Är den grå eller färgad i alla färger, ska du följa eller leda? Kommer du tyst att försvinna eller ska hela världen få veta att du var här? Det är dags at vara fri, det är dags att gå. Vad tror du , Vad ska du göra, med livet som du så försiktigt bär i dina sårade händer. Vad ska du göra med tiden du har fått? Nu när du är fri, har du blivit förlåten så kom ta ett kliv rakt ut i ingenting och lev fullt. För så fort du går, är du borta förevigt. Vet du inte att det är nu eller aldrig? Allt eller inget? Men jag känner en vänding i vädret, så kom igen och kliv ut ur tiden. Kan man aldrig få nog? Varför måste vi hela tiden ha mer? Vi blir aldrig nöjda. Men gräset är grönare på andra sidan eller hur?

Och vi gråter, vi drömmer, vi flyger iväg, jagar sanningen. Men vill vi verkligen veta?

söndag 15 juni 2008

Fröken Svår, Jag är hopplöst svår ibland

Nu ska jag förklara för er kära vänner vad Fröken Svår är för mig.Då jag är en människa som gömmer sig från verkligheten när saker blir för närgånga tyckte jag Fröken Svår var ett utmärkt val i karaktär som en hjälpande hand i min förrvirrande värld och som fyller min vardag med gråskalans alla toner. Jag har insett att verkligheten inte alltid är så verklig och att allt ni ser inte alltid är det jag ser. Jag har ältat alla ord och tankar om livet och verkligheten gång efter gång men kommer inte fram till någonting. Kanske finns det inget att komma fram till, kanske har alla andra förstått utom jag? Vem vet, jag vet inte.
Ibland ser jag nått system, men oftar glömmer jag bort det. Ibland letar jag efter mönster på gatan, på väggen, i träden, i vattnen men jag hittar inget. Men jag vet ju inte heller vilket jag letar efter. Men en dag hoppas jag att jag kommer veta.

Irrande förvirrande Fröken Svår

See right through me

Kraftlös och sårbar, slåss jag endast för att förlora kontrollen. Något större än vad jag kan förstå, bilder och tankar, bara för att ge upp för dessa genomskådande ögon. Jag levde för att få rättvisa och stoppa demonerna. Men dessa ögon, ser nästan rakt igenom mig. Hemligheterna är nästan avslöjade och de går inte att stoppa stormen som rasar i mitt huvud. Blottandet är när nu och vad kommer hända när allt exploderar. Vem kommer jag att vara, många förrvirrande och arga tankar, som försöker dra mig ner. Jag hörde allt från ett annat rum, stulna ord från dårars munnar. Det går bra, allt ordnar sig. När. när kommer allt ordna sig, när kommer allting bara att försvinna för gott. Ta dagen som den kommer, med de alltid lika graciösa leendet på läpparna. Var lycklig och lev till fullo, men bara idag, för vem vet vad som händer imorgon, och när helvetet brakar lös nästa gång. Jag skulle så gärna säga, men du kommer aldrig att förstå.