Fröken Svår

lördag 29 december 2007

Öroninflamation

Japp, klart att jag skulle åka på öroninflamation, grr jag vill inte. Jaja, jobb idag 11 - 18.30 var helt okej men jag är ju helt döv på vänster öra så de va jätte jobbigt att stå i kassan för jag hörde inte vad folk sa.

Hm jobb imorrn sen nyår på måndag, vad ska man göra då måntro? sen jobb tisdag 13 -21. Sen onsdag blir de bilresa ner till pappsen :) ska bli riktigt trevligt :)

måndag 24 december 2007

God Jul allesammans


God jul på er. Min dag har varit great och jag har haft jätte mysigt. Fick bara saker jag behöver så jag är helnöjd :) nu ska jag dra mig tillbaka med ett glas vin och mysa med mamma i soffan.


Imorrn blir det jobb på hullsta. 20.30, puss och hej :)

fredag 21 december 2007

Stress, det hör väl till ?


Nej tack, aldrig mer Sundsvall en löningsdag innan jul, oh specielt inte när maria stressar för att hinna hemma innan jobbet. nej tack.

Nej ja tror ja ska hälpa mamma med lite julstök sedan göra mig iording för personalmiddag :) härligt.

Väntan... Väntan...

Sitter och väntar på julia, verkar som hon är lite sen va? eller vi ska pka om 5 minuter men d borde hon åkt från stan redan vilket borde ha resulterat i att hon hade ringt mig redan men inget av detta har hänt så jag antar att hon är sen.


Sundsvall

torsdag 20 december 2007

Shoppinglistor och hårklippning.

Julia har fixat mitt hår idag :) blev jätte nöjd som vanligt. nu känner jag mig fräsch inför julveckan. Sen gick jag och maria o fikade på lilla. Efter de blev de en sväng på skattkistan för att köpa ramen till farmor som kollaget ska sitta i. Sen åkte jag hem och har spelat lite guitar hero och varvat ner lite, men nu ska ja åka till patrik och klippa han så han också är nyklippt till jul. Så ska han få bjuda på pizza som betalning för ja är jätte hunrig.

Ikväll ska jag åka och julhandla med mamma vi har skrivit en jätte lång shoppinglista. :/ åh ja tycker inte om att julhandla de är så trång i affärerna.

onsdag 19 december 2007

Endast Tomten är vaken.

Jaha den årliga julavslutningen med Dikten "Tomten" av Viktor Rydberg. Ha visst de är en tradition men den börjar bli ganska uttjatad, man somnar ju efter halva. "snön ligger vit på taken... Endast tomten är vaken..." Jaja men fortsätt så ni.

Blev lite sång i klassrummet med Jonny och Ulrik så de kändes som man var tillbaka på mellanstadiet, men de är lika roligt varje år. Sen fikade vi varm choklad i matsalen.

Har varit hos julia en sväng ikväll också och planerat de närmsta dagarnas aktiviteter. kommer bli bra detta.

måndag 17 december 2007

Oönskbara tankar och dåliga dagar.

Ilband är livet bara skit.

skit, skit SKIT!
kanska inte just mitt liv utan en annans liv. Eller flera andras liv. Jag förstår inte varför du ska bete dig som du gör älskade vän. Du måste ju förstå att vi säger och gör allting för ditt bästa. Men du måste faktiskt hjälpa till lite du också för man kan inte få allt, och visst saker går emot en ibland men det är bara att hålla huvudet högt. Men de gör inte du, du rymmer och visar ilska och stöter bort dom som älskar dig. Du kan inte hålla på så här. Vi vill bara ditt bästa.


Just nu är ingenting som de ska. Gråta sig till sömns varje natt är väl inte vad som är meningen med livet. Snälla, kom tillbaka, kom tillbaka som den du verkligen är och inte som det dåliga du blivit.

torsdag 13 december 2007

My day

I och med att jag var ledig idag så tog jag tag i all städning som skulle ske på mitt rum innan jul. till slut blev de så att jag redesignade hela rummer och flyttade alla möbler till nya ställen och rensade ur massa flyttkartonger och sånt så de blev väl runt 6 soppåsar (konsum-påsar) som åkte i soporna. Men nu är jag helnöjd med rummet och har fått massa mer plats så de är kanon.

Sen åkte jag på jobbet runt 4 och de va inte så värst mkt folk som var upp och åt, men de brukar inte vara de så här runt jul. Men jag köpte även ett guitar hero spel! tredje och en trådlös gitarr så nu har suttit i två timmar och spelat lite, men jag ångrade att jag köpte tredje spelet, nybörjare som jag är så ja ska nog gå ner på stan imorrn och köpa andra eller första.
Så ska jag och julia och fredrik spela guitar hero imorrn kväll efter jobbet! Great

Nej nu ska ja plugga lite historia sen kolla på ett avsnitt av ugly betty.

onsdag 12 december 2007

Den bästa Grinchen och bowling

Var på estet 1ornas julshow idag och den var väl okej men Sanne var helt sjukt bra som Grinchen och dräckten var grymt bra gjord och hela hon va hur rolig som helst. Hon är verkligen en underhållare, hon charmade hela pupliken på bara några sekunder! Gud så duktigt hon var.

Sen blev det lite fika med Elin,Halle,Maria och Felix på Lilla. det var trevligt att prata lite med dom. efter det åkte jag hem och började jobba lite grann på dessa kollage och tavlor som jag ska ge bort i julklapp och blev klar med den andra idag. Så nu är det bara en kvar och den tror jag att jag ska ge till mamma för hon blev lite avundsjuk på den som farmor skulle få. Sen ska jag göra lite kollage som ja kan ge till mormor och ulla och några fler fast utan ram så får dom köpa ram själva.

kl halv 6 åkte jag och fredrik till stan för kl 6 skulle jag bowla med elevrådet och de va verkligen synd att min sista strike inte hann räknas med för då hade jag vunnit över Gustaf ! Sen blev det middag på impuls, åt nån jätte god oxfile grej och gammaldags vaniljglass med varma hjortron till efterrätt, hur gott som helst! och nu är jag hemma och ska sätta mig vid mitt helvetes spel som jag älskar så mycket. Zeus, olympiens härskare.

däng mig i backen och dra mig i gruset!

tisdag 11 december 2007

Förbaskade dataspel och ljummet te.

Fruktansvärt vad trött jag är. Det är hemskt vad gamla spel kan göra mot hjärnan. Igår kväll när jag satt och skrev ut lite saker hittade jag "Zeus - härskaren av olympien" (för er som inte vet ett spel från Sierra games) och då installerade jag det medans jag väntade på att skrivaren skulle arbeta klar. När den var klar satte jag mig och spelade lite för ja tänkte klockan är ju bara 22.00 så jag kan spela lite. 02.00 avslutade jag spela och va ville jag igentligen inte ens sluta spela! Katastrofalt, hm ikväll är det tur att Fredrik ska sova hos mig så jag har nån som kan säga åt mig att sluta spela.
Dom borde skriva nån varning på skivfodralet till spelat t.ex:

VARNING! Ha alltid en person i närheten som kan säga åt dig att sluta spela!



Men nu är det i alla fall Designtimme och detta är sista schemalagda lektionen innan tävlingsbidraget ska vara inlämnat vilket känns lite surt, eftersom vi har ganska mkt kvar att göra. Och jag måste gå 09.30 för jag har ambasadöravtackningen då, sen 11.20 ska jag vara hos tandläkaren så ja kommer inte vara till någon stor hjälp idag. hm nej nu ska jag återvända till mitt te och dom sista uppgifter innan jag måste gå.

Nej fy, teet var ljummet.

måndag 10 december 2007

Snowboardkläder och tjatiga bröder.

Nu är webbdesignen till ändo och under denna timmen har min bror lyckats skicka 8 sms och frågat om jag har slutat än. Han vill att jag ska skjutsa hem han och krille, vilket jag naturligtvis måste göra eftersom jag är en sån snäll syster. Sedan ska jag åka och fika lite med Jessica.

Lyckades iaf göra klar uppgift 3 och börja på uppgift 4 idag så nu är de bara att fortsätta när jag kommer hem så kanske jag hinner bli klar med 10 uppgifter innan terminen är slut. Och då mina kära vänner kan jag puplicera sida.


Nej nu är det dags att packa ihop datorn och bege sig till bilen.

Oh my god! You freakin' picked... your nose!

Coca-cola och Html-taggar

Webbdesign 14.20 till 15.40. Ligger lite efter så jag måste gå på lektionen idag för att hinna klart målen för höstterminen. Nu ska jag försöka fixa en sida som matchar bloggen eftersom bloggen ska vara knuten till hemsidan så då kan de ju faktiskt vara snyggt att sidorna matchar varandra. Har även skrivit en jätte lång recension om August Strindberg till svenskan. Och jag skrev ut det och gick och bar på de för att jag skulle ta med det till Jonny på den här lektionen, så gick jag in i datasalen nere vid cafeterian och prata med julia och maria och nu verkar de som om jag har glömt papprena där! Självklart, varför skulle jag inte glömma papprena ? Camilla i ett nötskal, och ett stort sådant!


We can't talk at the same time! I talk, You talk, I talk, THATS IT! Focus!!

söndag 9 december 2007

Kalle Anka och logitech 5.1 ljud.


Man måste be lite svagt om ursäkt för att jag inte har uppdaterat bloggen något de senaste dagarna men har inte varit hemma allt för mycket. Rymde till mormor i torsdags för bror min var magsjuk. Hela fredagen spenderade jag i Sundsvall med Julia, Jessica och syrran. Va otroligt roligt och den roligaste affären var tro det eller ej mina damer och herrar : Biltema! även fast jag hatar den affären så hittade vi riktiga fynd och hade jätte kul där inne! Haha.


Sen bowlade vi på kvällen och jag vann! Vi åkte hem till mig och sov. Lördagen spenderades mesta dels i sängen sen åkte jag och fredrik till näsåker och ät tacos och drack glögg, en riktigt mysig kväll. Upp idag runt halv 1 sen åkte jag och jobba kl 2. Gick helt okej faktiskt och sedan nu är jag hemma och har precis duschat och ska krypa ner i sängen och kolla NCIS. Underbart!

onsdag 5 december 2007

Pistagenötter och sminkborttagning.


Har precis klivit ur duschen efter 5 timmars arbete på pizzerian. Har varit en fruktansvärt seg dag och väldigt lite folk (?) vilket är lite konstigt eftersom det är onsdag, jaja men tiden gick ganska snabbt och nu är jag ju hemma i alla fall.

Imorrn blir det lite verkstad på skolan och sedan teknikutveckling och företagande. Sen packar jag mina kläder och sover hos mormor eftersom min kära syster och bror har gått och dragit på sig kräksjukan :S och jag vill verkligen inte bli sjuk eftersom jag ska till Sundsvall med tjejerna på fredag och köpa julklappar! Nej inga bassilusker på mig tack!


Nu blir det ett till avsnitt av mitt älskade CSI!

Systrar och pizzadeg.


Nu har sista lektionen satt sina spår. Gjorde religionsprov om Judendom men hoppas att jag hade lästa på tillräckligt. Jag förstår inte hur människor nästan lyckades utrota ett helt folk.

Nu sitter jag och väntar på Maria för jag ska skjutsa ner henne till tatueringsstudion för hon ska lämna bilden på sin tatuering så han kan göra några ändringar på det som hon inte vill ha med.


Samhäll idag var speckat med dödsstraff och diskutioner och början på filmen "Juryn" som är baserad på boken skriven av John Grisham. Den filmen och boken för den delen är så sjukt bra, tårarna började samlas i ögat redan efter 4 minuter av filmen. Stackars barn.


Undra vad man ska göra i en timme tills maria slutar nu då.

Svartvinbärste och en nyfiken simon.


08:42 och första lektionen har dragit igång, Teknik Människa och Samhälle, jätte tråkigt.

För tillfället håller vi på med Framtiden och jag ska skriva om den Global uppvärmingen och konsekvenserna, känns som jag kommer klara den uppgiften galant efter som jag va på Miljökonvent i Finland i Oktober och vi pratade om just dom sakerna. Mohaha en fördel till mig, där ser ni man borde faktiskt vara engagerad i mkt för då får man en massa fördelar :)


Nej nu, dags att leta lite extra material


Sömndrucken och outvilad

tisdag 4 december 2007


Nu ska jag förklara för er kära vänner vad Fröken Svår är för mig.Då jag är en människa som gömmer sig från verkligheten när saker blir för närgånga tyckte jag Fröken Svår var ett utmärkt val i karaktär som en hjälpande hand i min förrvirrande värld och som fyller min vardag med gråskalans alla toner. Jag har insett att verkligheten inte alltid är så verklig och att allt ni ser inte alltid är det jag ser. Jag har ältat alla ord och tankar om livet och verkligheten gång efter gång men kommer inte fram till någonting. Kanske finns det inget att komma fram till, kanske har alla andra förstått utom jag? Vem vet, jag vet inte.


Ibland ser jag nått system, men oftar glömmer jag bort det. Ibland letar jag efter mönster på gatan, på väggen, i träden, i vattnen men jag hittar inget. Men jag vet ju inte heller vilket jag letar efter. Men en dag hoppas jag att jag kommer veta.


Irrande förvirrande Fröken Svår

Rosslande halsar och lukten av nybakta bullar.


Blev tyvärr ingen powernapp för mig tidigare utan fastnade framför denna hatälskade maskin som kallas dator, sen kom Fredrik och strax efter blev det mat. Mamma hade lyxat till det så här på en tisdagseftermiddag och lagat till potatisgratäng så de blev lite njutning.


Efter maten blev de lite vila innan Fredrik åkte på boxningen men det var bara han som vila, jag fastade i min bok. När han väl åkte fastna jag vid datorn igen eftersom folk börjde skriva på msn. SÅ nu är jag fast, men ska nog kolla på senaste avsnittet av CSI!


Ja de ska ja tametusan göra.

M&M's och rosa trosor.


Dagen gick ganska fort. Efter designen hade jag ett mycket trevligt möte med elevrådet där vi bestämde att vi skulle gå ut och äta och bowla nästa vecka som en avslutning för denna termin. De ska bli utemordentligt tevligt tycker jag. Jag och Jessica gick ner på stan och bokade bowlingbana och bord på impuls. Inföskaffade lite grejer på apoteket åt my dearest Mutti, sen skjutsade jag Jessica på sjukhuset.


Nu är det snart mat hoppas jag men det blir nog en liten powernapp först för att stärka mig inför kvällen så jag inte somnar kl 7.

Självförintelse

Självutlämnad till självförintelse är något som skrämmer mig. Är de verkligen andra som sårar eller skadar oss mest? Är det egentligen inte vi själv som sårar mest. Våran egen feghet och förminskade styrka. Våga vara.. eller? Uppskattar vi verkligen det vi har när vi har det eller uppskattar vi de som mest när vi har förlorat de?

Tankar


Sexguden har hittat hem... och stuckit igen.


Sitter och stirrar mig blind på denna hatälskade dator och dess små knappar med bokstäver och försöker få ner mina tankar, men de blir inte riktigt som jag vill. Jag borde väl skriva något meningsfullt och förnuftigt. Om jag skulle lägga ihop alla gånger jag har försökt att skriva något sådant skulle jag kunna öppna en hundkennel, fast för meningsfulla blogginlägg (?). Tiden går extremt långsamt när man har huvudet fullt med oförnuftiga tankar. Dagen har gått relativt snabbt vilket dom har en tendens att göra nu för tiden, men de är på ett oförklarligt sätt bra eftersom de gör att jag snabbare kommer fram till dagen då mitt liv så radikalt kommer att förändras och jag vilsen och ovettande kommer att slungas ut i verkligheten. Varför tycker jag att det är bra igentligen? Enda relativt bra anledning är väl att ja kommer bort från Gbskolan a.k.a militärbunkern för ofrivilliga själar. Nej djupa ovettiga tankar i en alldeles för tidig timme.

Dont...

Elbert och hans toarulle.

Desgin dubbeltimme från halv 9 till 11. Fruktansvärt vad vi är långsamma på att arbeta, Desgin Open 2007 (tävling) ska redovisas den 17 dec och vi är inte klara vi har nyss kommit igång känns det som. Men rapporten och skisserna är klara, nu är de bara att rita upp de i Rhinoceros 3D program.


Kom hit ungefär runt halv 10 för att ha ett möte med ambassadörgruppen och bli avtackade av rektorn och med fika. vi satt och väntade i 15 min sen fick vi reda på att han inte var här idag! Då blir man måttligt irriterad när man har stressat sig till skolan eftersom jag försov mig och vaknade kl 9! Så mötet blir flyttat till nästa tisdag samma tid. Hoppas han kommer då får annars kommer jag bli arg. Nej nu måste jag ta tag i detta och göra något åt detta designprojekt och försöka hjälpa mina medkamrater och kära klasskompisar :)
- Detta otränade öga kan också upptäcka detaljer-