Fröken Svår

torsdag 28 februari 2008

I really miss your hair in my face.

Åh ska bli så skönt med lov, ett lov som jag kan vila ut på. och bara ha de jätte mysigt!
Längtar så himla mkt efter er alla :D

Hoppas de finns nån som vill mysa med mig på kvällarna bara... (a)

onsdag 27 februari 2008

Arkitektur och Elevrådsmöte

Har lektion i TMS nu, håller på att skriva om Arkitekturens Historia, så de är ganska kul :)
Bara 10 minuter kvar dock och jag är inte riktigt klar så ja måste jobba hemma för nästa lektion ska jag redovisa.

Om 40 min är de möte med rektorn och Kungfoto för att diskutera skolkatalogerna och hur vi ska göra nästa år. Och eftersom jag inte är kvar nästa år måste jag utse en efterföljare/lärling som ska kunna allt vi har gjort i år :P de ska bli kul, de komma ju bli Jessica som får göra de :) Min lilla lärling och favvo tjej :)

Sen runt 11.30 ska jag till optikern och kolla synen och se om ja hittar nå nya glasögon som ja ska få av mamma i födelsedagspresent. Sen blir de stan med mormor för att köpa skorna jag la undan igår och för att kolla om ja hittar nå kläder som jag vill ha också :) Jag älskar att fylla år :P man blir så lätt bortskämd då.

På tal om min födelsedag så blev resan till Göteborg inställd, jag som sett fram emot en lite mer speciell födelsedag eftersom jag inte hagt någon sådan sedan jag fyllde typ 15 :/ Aja sånt är livet jag får väl umgås med familjen ist :) De är också mysigt.

Näe nu ska jag packa ihop min dator och gå och lämna den i skåpet sedan leta reda på Jessica :)

söndag 24 februari 2008

Watching the World

Helgen har varit helt underbart rolig :) I fredags va jessica här och vi solade, sen gick vi hem till mig och spelade lite GH och drack vin. Sen kom Fredrik och hälsade på, jag spöade båda två i GH :D haha sen så bada vi vildmarks bad och åt bullar :) hade hur kul som helst. Bilder från kvällen finns på Bilddagboken, 23 feb :)


Sen i lördags/igår kidnappa vi elin och gjorde en suprise resa till Sundsvall för att gå på premiären av Våningen:klubb, en nattklubb på takvåningen i Gallerian :) Hade så himla kul med Elin,Maria och Felix. Tack för en Kanon kväll :D Sen runt 3 åkte vi hem till Sollefteå igen.
Nu tänkte jag spela lite GH och plugga lite till kursen, sen kanske Julia kommer och dricker te ikväll:)

onsdag 20 februari 2008

Brustna hjärtans höst.

Gick och duscha runt 2 sen kom maria och hämtade mig för en fika i stan. Vi åkte först hem till henne, fick även kika på hennes nygjorda tattoo, hur snygg som helst! Är verkligen sugen att göra en nu men jag vet fortfarande inte helt vad ja ska ha för motiv. hm, jobbigt de där.
Julia joinade vår fika stund på Lilla, blev en trevlig timme med lite skvaller. som vanligt :)

Sen gick jag och maria på Bowlingen för att kolla om Majk va där men de va han inte. Då slank vi in på Bergmans optik istället och provade lite glasögon eftersom jag ska få nya :) Hittade ett par skit snygga Dolce&Gabbana bågar, så nu ska jag bara prata med mammsen och så :)

Sola ikväll, ingen som vill joina ? Läskigt att gå själv.

Alltid en fot på marken.


Längesen man skrev nått. Men ja ska väl göra mig själv, och vissa andra (A) en tjänst och skriva lite. Hm.. Inte mkt har hänt. Har gått och blivit sjuk, feber och huvudvärk och alldeles slö i kroppen. Det känns som jag har gått på morfin i 1 vecka. Usch och fy.


Livet forstsätter även fast jag vill att de ska stanna upp ett tag och låta mig ta ett djupt andetag.

Jag hör i mitt sinne, alla dessa ljud, Jag hör i mitt sinne alla dom där orden. Under lakan av papper ligger min sanning. Djupt begraven, under krönikan av Linda Skugge. Vart är världen på väg och vart kommer jag hamna. När kommer den här världen ge mig en chans att försöka ställa allt till rätta? Ge mig en chans att få ut något riktigt bra ut livet. Född till syster i denna värld, i den stad med blod och tårar, fast mest tårar. Om du aldrig säger ditt namn ut högt kommer aldrig någon kalla dig för det. Blommorna börjar vissna men jag vägra fortfarande att slänga dem. Några av bubblorna har inte spruckit än, men dom kommer, så jag väntar med blandade känslor. Är vaken hela natten för att inte missa något. Saker jag älskar är jag tillåten att behålla. Jag kommer aldrig få veta om jag går och lägger mig.


Fröken svår sluta bind dig själv till saker, du måste släppa taget. Hur?

Fröken svår, allting är så irrande förvirrande och just nu är det bara gråskalans mörka toner som kretsar runt dig, måste hitta dom ljusa, dom finns där någonstan, under snön. Du kan dränka dig själv i minnen eller litervis med vin, du kan sjunka ner i sörjan och vända på dygnen. Men allt är redan gjort.


Ensama dar, väldiga värld

orden ekar i hennes röst.

Ingen sömn och inga svar.

Ingenting kvar mer än ett rostigt svärd,

som hugger och vrider sig i ditt bröst.