Fröken Svår

onsdag 17 december 2008

I'm a Wineoholic

Jobb 16.00-23.30. Jag och Lillan, lika roligt som alltid, var några griniga gubbar som kom in men dom ändrade snart humör för Jag och L är så charmiga ;)Smörade och charmade lite och köpte till mig lite vin, sen plockade jag upp the one and only prio number one Mathias och gasade hem till mig. Nu sitter vi här och jag lyssnar på min medicin för själen, Rock <3>

Jag har även kommit fram till att jag har seriösa "Gå-Och-Lägg-Dig"-problem och allvarliga Alfons Åberg syndrom. Jag ska bara, jag ska bara. Hm. Dags för ändring kanske? Fast ändå, vad spelar de för roll om jag sitter uppe hela nätterna och njuter på mitt eget lilla speciela sätt, med vin,öl och skön musik, när jag ändå jobbar kvällar? För ingen har ändå tid att träffas på dagarna då dom jobbar så jag kan lika gärna sova då. Eller hur ?

Nej, sluta fördriv folks tid, ni ska inte behöva läsa allt för mycket om mitt tragliga liv:pInnan jag slutar ska jag lägga till samma sak som Anton har i sin blogg:

Dagen Citat: Om man hör dålig musik är det ens plikt att dränka den i högljud konversation.

Time to go

16 dec 2008,


03.52 och jag har vänt dygnet igen. Totalt hopplöst för mig att lägga mig i ordentlig vettig svensson tid. Help. Jobbade 16.00 - 23.00 idag. Flöt på bra, blev Sven som jobbade med mig idag. Och utan att bryta traditionen så lyssnade jag självklart till Metallica - Unforgiven II när jag städade :p Grekerna börjar bli less på min ständigt uppredade process, men inte jag, ack nej. Coffe gillar också den låten så då gör de ju faktiskt inget.

Sen har jag bränt en ny skiva till bilen med b.l.a

Def Leppard
Metallica
Rise Against

Men nu blir de sängen och film, En Riddares Historia med Heath Ledger

söndag 23 november 2008

Friends with benefits

Du behöver inte ringa varje kväll, ni behöver inte träffas varje kväll, det blir inget bråk eller tjafs om vem som ska göra datt och vems som inte har gjort ditt. Ingen behöver ha dåligt samvete över att man inte tillägnar den andra personen tillräckligt med uppmärksamhet. Vissa dagar behöver ni bara fika och catch up. Andra dagar har ni hejdlöst bra sex. Låter som en dröm eller hur ? Vänner med Fördelar - Friend With Benefits.
Mys lite, få grymt bra sex, mys lite till och sen bara åka hem. Hm.


Är vänner med fördelar det nya förhållandet i våran generation?

onsdag 19 november 2008

All i wanna do is forget.

Ibland går det ett bra tag utan att jag blir påmind. Men det är bara att leva med.

Jobb imorgon.
Lägenhetsletandet går inge vidare för tillfället.
Men möbelletandet går för full rulle, men vad ska jag med möbler till om jag inte har en lägenhet.

Idag hade jag behövt en axel att gråta mot. Mamma vart är du?

Lokalbedövning av förståndet.

Tvåsamhet är ondska och singellivet dödar.

Jag vet inte hur, inte när eller varför. Men det började. Det som alltid har präglat mitt liv.
Det går inte en dag utan att jag blir påmind. Jag försöker förtränga, glömma och gömma.
Men hela tiden, är det någon eller något som påminner mig om vad som har hänt. Jag trodde för en stund där att de började blekna, men idag togs det upp igen. De är inte rättvist, all den smärta det har lämnat i mig. För alla gånger det har sårat mig, tryckt ner mig, fått mig att försvinna. Ett ärr större än vad som kan beskrivas, rivs upp. Varför? Alla rädsla, allt hat, all gråt, men ändå all denna kärlek. Varför?

Snälla, vagga mig till sömns, ge mig något för att glömma. Gör något åt allt som påminner mig.
Det går inte göra ogjort. Det spelar ingen roll, jag gömmer mig. Men på något sett hittar de alltid tillbaks till mig.

måndag 17 november 2008

Left me stand here alone

Helgen har varit, alldeles för kort om ni ber om min åsikt. Mina älsklingar, tog mig bokstavligt talat på sängen i fredags morse. Dom hade satt sig på tåget och åkt ner och överraskade mig verkligen. Jag fick världens chock när dom hoppa ner i min säng i fredags. Men jag blev så glad att jag lika gärna kunnat gråta. Men jag var för trött och chockad för att göra de. Vi spenderade hela fredagen ihop, shoppade som bara vi kan. pratade och myste. Sen blev de middag på Mangos med tjejerna och Belle och Kim. Hur trevligt som helst och supergod mat, som vanligt.
Efter Kim hade åkt hem och vi hade ätit klart och druckit upp gick vi till Vatra och shake'd some booty. Vi hann till och med dansa till våran låt runt "stripstångarna" haha. Jag hade en jätte trevlig kväll iaf.

Lördag så åkte vi in och käkade lunch på Mangos igen innan jag började jobba. tjejerna umgicks med min bror hela dagen och kvällen. När jag slutade blev de fruktsallad,glass,godis, fanta be'good och film, PS. I Love You. Den va riktigt bra tycker jag.
Sen kröp vi ner i sängen och myste lite.

Idag åkte dom, tråkigt, blev lite ledsen där ett tag, men jag får ju träffa dom snart igen. De går fort, de bara svischar förbi sen är de jul, eller hur Julia? Så idag har jag degat framför teven och ätit godis med pappa. Blev lite Mcdonals också, kan ju inte förstöra min söndagsritual. Kollade på Ladder 49, så grymt sorglig film så de blev lite tårar där också.

Men nu blir de sängen. Jobb imorrn.

Jag älskar er tjejer! Och saknar er redan!

fredag 14 november 2008

Och vägen verkar kort...

Fast det är långt långt bort.

Trodde att jag skulle få vara lite ledig idag, men ack nej, kl 2 ringde Nikos och frågade om jag kunde jobba istället för honom. Snäll som jag är, så sa jag : Självklart! Ja ja men de gick fort iaf och de va inte allt för mycket att göra under kvällen och jag fick ju 8 timmar extra. Money Money Money.

Nu tror jag att jag ska lägga mig snart, för inatt var de verkligen svårt att sova. somnade inte förens kl var halv 6 imorse :S Så jag har varit ganska trött idag. Och imorrn blir de ju utgång så jag måste vara utvilad.

Du skiner som solen, som värmer mitt skin.
Och jag är för alltid din vän

onsdag 12 november 2008

Keep it up.

Fröken Svår, vart ska ditt liv ta vägen? Vad väntar bakom nästa hörn? Är det dags att ge sig av även fast vi ska åt samma håll?

Hm, letandet efter lägenhet verkar stå still. För er som inte vet, så letar jag efter en lägenhet i skövde. Men de är svårt, man vill ju gärna ha något ganska centralt men inte allt för dyrt eller för stort. Men skövde verkar vara en stad som endast består av centrala, gigantiskt stora och hutlöst dyra bostadsrätter. Och de min kära vänner är inte riktigt vad jag letar efter. Så nu är jag väl inne på fjärde lägenheten som jag har anmält mig intresserad av så vi får se hur de går med den.

Jag gillar inte att jag är så långt ifrån Sollefteå just nu för tillfället. Känner att jag kanske hade varit mer behövd där just nu än här. Men, jag försöker göra mitt bästa och försöka vara ett stöd härifrån till dom där uppe eftersom jag inte har möjlighet att åka dit.

Dagens mat: Grillad Fläskfile med pepparsås och vitlöksfriterad potatis
Dagens låt: Metallica - Unforgiven II
Dagens måste: Ringa om lägenheten
Dagens inte: Envisa, Uppsnoffsiga kärringar som tror dom vet bäst
Dagens humör: Relativt glad, lite för mycket tankar
Dagens bästa: Ska vi leka långt ner i halsen? (citat från Ana Banana till mig) Haha!
Dagens sämsta: Att jag inte fick träffa Lillan nått. :/

Sova

onsdag 5 november 2008

Risken som finns för att öppna upp, den gör mig sårbar.
När ditt hjärta är naket, kan allting såra dig mer.
Visa mig nånting nytt, visa mig vad jag ska göra.
Vi måste svälja våran stolthet, det är bättre att gråta.
Visa mig sanningen
Om du är är redo att lita på mig, kan saker bli bättre.
Jag vet verkligen att du gav ditt bästa.
Men jag vet att jag kan kväva dig, kväva dig med kärlek.
Visa mig nånting nytt, visa mig vad jag ska göra.
Gnugga salt i såret.

Yeah Yeah... när kommer verkligenheten egentligen ?

onsdag 9 juli 2008

Rädslan som kommer.

Du lär dig aldrig. Du kommer aldrig att veta, för jag kommer aldrig att berätta. Kanske borde jag. Kanske finns en chans att du skulle bli bättre om jag berättade för dig. Hur jag mår när du håller på som du gör. Rädslan kommer krypandes på en gång. Men jag har lärt mig att gömma min känslor, min rädsla och ilska. Gråten trycker i bröstet, den vill bara ut, som en ångvält som försöker riva ett hus. Livet blir ganska tomt när man lever i en lögn. Med något att gömma och inget att visa. Du har inte lärt dig något förutom att förstöra, saker som folk som älskar dig inte kunde låta bli. En dag kommer det slå dig, rakt mellan ögonen, att du inte är sexton år längre. En dag kommer de människor som brukar välkomna dig med öppna armar, att gömma sig och låsa dörren. Människor som har lyssnat till dig har varit rädda. Nu är du ledsen, men du kommer aldrig att förändras. Du kan inte ändra på saker du redan har gjort. Försök inte komma med några patetiska lögner för jag ser i dina ögon, att du aldrig kommer ändras, och du kan fortfarande inte ändra på det förgågna. Du vet att jag älskar dig. Jag älskar dig, men du kan inte fortsätta för du gör mig rädd. Jag vill inte längre. Den tiden är förbi nu. Du måste sluta.

Snälla, för mig, och för alla andra. Nu orkar jag inte gå med rädslan längre. Varje kväll.

Vart leder det någonstans

Saker blir aldrig som jag vill att dom ska bli, bara i min drömmar. Jag har aldrig varit villig till att ge bort mitt hjärta eller låta mig själv tro. Jag har väntat hela mitt liv, på en tid som denna. Den här gången hoppas jag, att jag ska kunna se ljuset. Så gör mig till en believer, för en enda gång i mitt liv. Precis här och nu, rör vid mig på något sätt, låt de ske ikväll, allting finns där. Jag vet inte hur, men jag är redo att se. Ta bort varenda skugga av tvivel i mitt sinne, för jag vill tro.
Jag har suttit här, stirrat på regnet, alldeles själv inatt. Nånting med dig gör att jag ler med tårar i ögonen. Kanske har du märkt, kanske kan du berätta vad som har hänt mig. När du säger mitt namn, rör vid mitt hjärta igen, gör det att jag börjar tro. Varför kan inte de här vara en av de tider då jag kan se klart? Låt ditt ljus skina, jag lovar jag kommer aldrig glömma.

onsdag 2 juli 2008

Ögonblick av självhat och hög kärlek till mig själv

Vissa människor gråter alltid för saker dom skulle eller skulle inte ha gjort. Jag ser mitt ansikte i spegel, varje dag, och jag vet att allt, allt var sant. Du, jag har en fråga, har min generation en förbannelse över sig? För vi simmar alla i vatten, men vi dör av törst. Åh jag har så mycket i mina tankar, ibland känner jag mig riktigt djävlig. Min vän, du borde lyssna på det här. Någon berättar, berättar sanningen, men forskarna tror inte på honom. Dom säger att han inte har några bevis. Gud, jag har en fråga, vad ska vi göra? Vad ska vi göra med all denna ammunition, när vi inte kan använda den på dig? Jag är mitt uppe i en konflikt, om vad jag vill göra och vad jag måste göra. Jag förutsåg, en annan sorts mig. Vem är du, som säger att du älskar mig. OCh vem är jag som ifrågasätter vem du är. Vem är du, som slår dina armar omkring mig. Vem är du, som har bärt mig så här långt. Vem är du, som har gett mig detta mänskliga hjärta att känna, älska och hata med? Jag blir hög av kraften från dina smekningar, jag är förgiftad av lögnerna jag hatar så mycket. Jag är förvirrad och bedövad, från den yttersta tåspetsen till toppen av mitt huvud, av att ditt beskådande kunde göra något som detta mot mig. Genom smärtan, skammen och skulden, ta mig härifrån, ta mig ifrån min konflikt och ge mig friheten. Friheten att låta allt gå.

söndag 29 juni 2008

happy face

kan saker gå bättre just nu?

onsdag 25 juni 2008

Berättar du sanningen för mig?

Berätta vad du ser, är det bara en dröm eller en fantasi?
Berätta vad du känner, är det bara hat eller bitterhet?
Släpp lös alla dina känslor, få dem att dominera.
Berätta om dina rädslor, är de bara inbillning ?
Jag har sett dig komma in i mina innersta cirklar, jag har hört dig i mitt huvud.
Se mig inte som din vän, Du har gjort mitt liv till en oändlighet av frågor.
Men jag älskar det. Bakom dimman har du tvingar mig att stanna.
Väck mig inte nu, snälla. Morgonen för med sig skimmrande spöken, Du känner mig.
Jag kommer aldrig hitta det jag söker, utan dig där att leda mig.
Inget mer sökande, upfyllnad av behoven jag aldrig har haft.
Du har allt det jag har sökt efter.

söndag 22 juni 2008

När blir det nånsin lätt.
Igen, om så många andra gånger. Rakt genom mina känslor. PANG.
Varför öppnar du inte dina ögon. Det finns mer än allt de som du ser just nu.
Varför säger du inget om din tankar, för jag tar alla chanser och risker.

Och om, om jag inte är allt de du önskade, eller allt det där du behöver, så kan du gå.
Men ge det en chans.

torsdag 19 juni 2008

True Hope and Love - Carpe Diem

Är hoppet en drog att avvänja sig ifrån, eller håller det oss vid liv? Vad är det för fel på att tro?
När jag faller ihop trött och världen ger sin sista suck, har jag alltid lite hopp om att kunna resa mig igen. När jag känner att jag inte kan leva i den här världen igen, finns det alltid människor brevid mig. Stunder då en enorm kraft verkar styra mig, har jag tron djupt inne i mig på att du är med mig. Låt inte världen bua ut dig, för det verkar som om jag kommer vinna, jag kommer närmare mina drömmar. En dag kommer världen att öppna sig helt för mig, det verkar som om min tro växer sig starkare. Det finns så många människor i den här världen som okända krafter styr. Allting reflekteras i spegeln och endel gånger ser det bara grått ut. Men alltid i dessa ögonblick, när du känner dig ensam, så är du inte det.

Världen är full av dessa hopp.

Chasing the true

Medans fötterna är på känd mark, frusen och rädd för vad du kan förlora. Är det allt som håller dig tillbaka? Snälla stoppa tiden, ramla ur det gamla spåret och lämna ett spår dom aldrig kan radera. Hitta ditt hjärta och förlora din åsikt. Låt resan rulla och låt det bli en ny dag med nya förhoppningar. Hur ska din berättelse läsas, när dom ropar upp ditt namn. Är den grå eller färgad i alla färger, ska du följa eller leda? Kommer du tyst att försvinna eller ska hela världen få veta att du var här? Det är dags at vara fri, det är dags att gå. Vad tror du , Vad ska du göra, med livet som du så försiktigt bär i dina sårade händer. Vad ska du göra med tiden du har fått? Nu när du är fri, har du blivit förlåten så kom ta ett kliv rakt ut i ingenting och lev fullt. För så fort du går, är du borta förevigt. Vet du inte att det är nu eller aldrig? Allt eller inget? Men jag känner en vänding i vädret, så kom igen och kliv ut ur tiden. Kan man aldrig få nog? Varför måste vi hela tiden ha mer? Vi blir aldrig nöjda. Men gräset är grönare på andra sidan eller hur?

Och vi gråter, vi drömmer, vi flyger iväg, jagar sanningen. Men vill vi verkligen veta?

söndag 15 juni 2008

Fröken Svår, Jag är hopplöst svår ibland

Nu ska jag förklara för er kära vänner vad Fröken Svår är för mig.Då jag är en människa som gömmer sig från verkligheten när saker blir för närgånga tyckte jag Fröken Svår var ett utmärkt val i karaktär som en hjälpande hand i min förrvirrande värld och som fyller min vardag med gråskalans alla toner. Jag har insett att verkligheten inte alltid är så verklig och att allt ni ser inte alltid är det jag ser. Jag har ältat alla ord och tankar om livet och verkligheten gång efter gång men kommer inte fram till någonting. Kanske finns det inget att komma fram till, kanske har alla andra förstått utom jag? Vem vet, jag vet inte.
Ibland ser jag nått system, men oftar glömmer jag bort det. Ibland letar jag efter mönster på gatan, på väggen, i träden, i vattnen men jag hittar inget. Men jag vet ju inte heller vilket jag letar efter. Men en dag hoppas jag att jag kommer veta.

Irrande förvirrande Fröken Svår

See right through me

Kraftlös och sårbar, slåss jag endast för att förlora kontrollen. Något större än vad jag kan förstå, bilder och tankar, bara för att ge upp för dessa genomskådande ögon. Jag levde för att få rättvisa och stoppa demonerna. Men dessa ögon, ser nästan rakt igenom mig. Hemligheterna är nästan avslöjade och de går inte att stoppa stormen som rasar i mitt huvud. Blottandet är när nu och vad kommer hända när allt exploderar. Vem kommer jag att vara, många förrvirrande och arga tankar, som försöker dra mig ner. Jag hörde allt från ett annat rum, stulna ord från dårars munnar. Det går bra, allt ordnar sig. När. när kommer allt ordna sig, när kommer allting bara att försvinna för gott. Ta dagen som den kommer, med de alltid lika graciösa leendet på läpparna. Var lycklig och lev till fullo, men bara idag, för vem vet vad som händer imorgon, och när helvetet brakar lös nästa gång. Jag skulle så gärna säga, men du kommer aldrig att förstå.

måndag 19 maj 2008

Soon to come

Nu är helvetet lös, hur mkt saker osm helst som ska göras innan torsdag och fredag, betygen sätts nästa vecka och på Onsdag drar vi till arlanda för torsdag går vårat flyg till turkiet :D

Snart är de studenten!

onsdag 30 april 2008

Valborgsparty


Är hos lainus nu och har börjat dricka :P Jäger och redbull :P inte min still men men, de blir goo vinet snart :D


Glad Valborg på er alla :D

lördag 12 april 2008

I don't belong


Jag är så trött, trött på det här. Jag vet vart du bor, jag ser vart du sover. Så låt oss gör upp nu. Jag tänker inte kasta bort min tid för att du inte gillar vad jag har att säga. Förlåt, jag är inte som du. Ta emot och svälj, jag menar inte att vara respektlös, men din värld är på väg att rasa och de är ditt eget fel. Visst, jag vet orden, men jag kan inte säga dom till dig. Jag gömmer min smärta, som din så kallade visdom ger mig. Jag blir uppäten inifrån av det jag håller inne. Allt som jag lever med kan jag lätt gömma för dig. Jag är så less på den här känslan, och alla utmaningar som den för med sig. Jag vill bara att den ska försvinna. Jag har försökt få mig själv att passa in i din genomtänkta värld. Jag har spenderat min tid på att försöka vara den rätta flickan. Jag är långt ifrån, det jag behöver vara, Jag är så trött på denna oanvändbara fantasi. Just nu känns alla så långt ifrån mig, jag försöker hänga med i tempot runt omkring. Men den här känslan drar ner farten. Would you die for me baby. 'Cause I'm dying all the time.Den här gången ska jag vara stark. Den här gången ska jag gå vidare.


Skulle jag bara få chansen skulle jag säga allt det där, som jag aldrig har sagt förut. Men du ger mig aldrig den chansen. Du gör mig bara upprörd. Nu orkar jag snart inget mer. Jag känner att jag bara vill blunda och lämna allting bakom mig. Det verkar inte rätt, jag passar inte in i din värld, för jag kan inte försöka mer än vad jag gör. Du måste godta mig som jag är, eller lämna mig. Allting är som en berg och dalbana, åker upp och åker ner. Jag vet inte vad jag ska göra, jag sitter är som ett frågetecken. Det verkar inte rätt.

onsdag 9 april 2008

En glädjens blåa ögon kan man tycka



Det här är jag, det här är det jag gillar. Ända tills den dagen jag dör, jag lovar dig, jag kommer inte förändras. Så de är lika bra du ger upp. Jag är beroende av att stanna uppe hela natten, prata i telefonen i timmar. Umgås med vänner och aldrig vara hemma. En del gånger är jag oartig och grinig, jag kan vara omogen eller vuxen, men jag kommer alltid vara på det här sättet. Det är mitt liv. Jag vill inte bli åtsagd att växa upp, Jag vill inte förändras, jag vill ha kul. Here we go again, du har alltid så rätt. Det verkar som varje dag, är ett nytt misstag i mitt liv. Du tror du vet, vad alla anda behöver. Du är alltid där för att peka ut mina misstag och trycka upp dom i mitt ansikte. Sluta berätta för mig vem jag ska vara, jag vet redan vem jag är. Och jag gillar det.


Dessa dagar, kan jag inte hjälpa att undra, vart vi är på väg. Jag hoppas att det släpper snart, att allting lättar. Jag vill få chansen att flyta fram, bara en gång, en gång i mitt liv. När ljuset försvinner och natten kommer, känner jag bruset runt mig. Jag kan höra ljudet av krossat glas när jag ska sova. Jag hatar mitt förflutna, jag är rädd för framtiden. Jag sluter ögonen och hör det komma. Ljuden i mitt huvud, varje natt. År flyter förbi, men fortfarande fortsätter jag älta, varför förstår jag inte. När någon kommer nära, står jag stark, starkare än någonsin förut. Men ändå när jag sluter ögonen hör jag det komma.


Som sagt..

"Fru Hjärter Dam ditt skratt är allas lycka, ditt ansikte den vackraste fasad

En glädjens blåa ögon kan man tycka, men din sorg har spridit vemod i vår stad

Fru Hjärter Dam låt ensamheten ta dig, tills du gråtit ut din hemlighet

När faller du i gråt när faller du isär

När faller du för tanken som har burigt allt det där

När faller du tillbaka till den du faktiskt är"

torsdag 27 mars 2008

Visst leendet är det inget fel på, men gnistan tappade jag för länge sen.

Ännu en sömnlös natt, En annan mardröm att slåss mot. En ny historia att berätta, ett nytt svar att söka. Ännu en sanning att frukta, Ett annat löfte att bryta, en ny smärta att känna.
Och här är vi, vi är skuggorna i denna oändliga natt, måste hitta en annan väg, en ny plats att stanna på, en annan sång att sjunga. Nya tårar att gråta, ett nytt meninglöst farväl. Ett nytt misstag att göra, Ett annat hjärta att krossa, en annan dörr att öppna, ett annat sinne att förlora.

Minnen man kan fötränga men aldrig glömma. Goda soma onda. Med en djävulsk glimt i ögat. De är dom som vill förgöra en. Innan mörkret faller över vemodets stad ska jag lova dig att för alltid vara din bästa vän. Olyckan som vi har över oss, som ett åskmoln, ska vi vandra genom tillsammans. Lyckan kommer, lyckan går, våran vänskap förbliver hoppet vårt. Är våren verkligen vår vän? Med sina bittra vändningar och svaga ljusglimtar. Jag är vännen din och jag kommer inte med våren. Jag kommer inte med sommarens ljusa nätter. Inte heller med höstens dunkla färger och brinnande träd. Vinterns sprakande gnistror då rimfrosten har satt sina spår, det säger mig ingenting. Jag kommer med tanken. Med värmen, Med kylan. Med vad du vill. Jag kommer då du behöver en vän. Vännen min, ser du att jag gråter? Tårar som fryser till is på din kalla yta. Jag har inget mer att ge, har redan gett dig allt. Men jag vill ge mer. Snälla säg att du har fått nog. Att min kärlek och mitt löfte betyder allt. Att det inte finns något mer att ge. Vårat gamla liv är borta, vi vill inte ha tillbaka det. Vad som spelar någon roll är vårt nya liv, som måhända inte är mycket bättre än vårt gamla, men nu är vi iaf inte ensama. Vi har kommit till insikt med att det finns någonting som betyder mer än gamla minnen.

onsdag 26 mars 2008

Fika är så mycket mer än en bulle, Det är en livsstil

Fika Fika Fika hela dagen Fika. Men mys vart de, Alla tiders.

Sova.. Blir hos Mickis. Morgondagen, vad har den att erbjuda förutom stress?
God mat och lite mys kanske? De märks imorgon.

tisdag 25 mars 2008

Vår på min planet

Hon försvinner in i mörkret just när du har förstått att det där var din bästa vän.
Fröken Svår behöver inte din hjälp. Hon kan klara sig själv. har du inte märkt det?

Har kört 74 mil från Sollefteå till Skara idag, sen fick jag även äran (?) att köra Kenny till Trollhättan ikväll när ja kom fram, hm så de blev väl runt 16 mil extra. Men de var de väl värt, för nu ska jag ta och sova och imorrn ska jag sova ut riktigt ordentligen. Si Så De Så...

Hm, morgondagen, morgondagen. Vad har du att erbjuda?

Jag sjunger för mig själv, fast jag vett att sådant kan kallas ensamhet

måndag 17 mars 2008

Det tjänar inget till.


Jag har förlorat min stolthet, jag har förlorat mig själv. Mitt största problem är, Ta vad som blir gjort, Känd av ingen. Min klocka tickar. Vart är jag på väg. Försök inte lura mig, jag kommer göra ett hål i ditt liv, så snälla låt mig va. Jag vägra att bli förstörd. Du kan inte slå mig, Du kan inte slå mina demoner. Jag insisterar, kom ta mig härifrån till ett bättre ställe där jag kan vila. Jag kommer inte stanna för evigt, bara tills tiden tar slut. De finns inget slut för min smärta, så länge jag slåss för den. Allt är bara ett spel, för att se hur länge jag kan klara av det. Visst det är en konstig väg, jag ser hur du kollar på mig, med nyfikenhet och förakt i dina ögon. Släpp lös allt nonsen för att existera. Börja med att sätta ett slut för detta meningslösa sätt att leva. Minnen är önskvärda denna dag, ta tårarna och smärtan, öppna brunnen och släng ner dom, stäng locket och öppna aldrig igen.

Vad är meningen med att hjälpa, när hjälpen inte kommer tillbaka. Kommer du fortfarande ihåg när du lovade mig den perfekta kärleken, och jag gav dig allting, men du sa att de fortfarande inte var tillräckligt. När du slog mig muntligt, ner på knä och skyllde allt på mig, och jag svalde allt. Jag lät dig bryta mina vingar, valde att bli din fågel i bur. Åt dina bullshit löften och hyllade vart enda jävla ord. Nu som en frigiven Phenix, brinnande från en stigande sol. Här är mitt rättfärdigande. Jag kommer få dig att ångra, alla din fula sätt. Jag kommer få dig att ångra alla hyllade jävla ord och bullshit löften. Okej, låt oss gå tillbaka till tiden då du fläckade ner mitt hjärta, i rödvinets alla färger. Brydde dig inte, om jag var sjuk, du lämnade mig ensam, att gråta och dö. Din mänskliga uppoffring, ensam i din kyrka av kärlek och lögner. Jag glömde inte. Jag är tillbaka på ett uppdrag som kommer få dig att be. Tillbaka med en pistol och en kula som jag skrivit ditt namn på. Uppstigen ur askan, redo att hör klockorna slå på rättvisans dag. Här kommer jag, För dig!

onsdag 12 mars 2008


Precis när du har lärt dig livets spel, ändras reglerna och man blir förvirrad. Det känns så fel att ens försöka men att chansa har aldrig känts så bra. Du har en dröm, Du vill vara i centrum i historian. Och precis när du tror att den är borta hittar du en ny väg att gå. Vissa gånger skrattar du när du borde gråta. När saker går åt helvete och du bara vill ge upp, ingenting kändes rätt men de löste sig ganska bra ändå. Det är farligt att spela de säkert, Du får vad du vill ha men ger bort de. Du försökte så hårt att vara någon annan, när allt du behövde var att vara dig själv. Inte allt är som de verkar, det finns inte alltid bara ett slut. När livet börjar klarna, så är världen upp och ner igen.


Trodde du verkligen att ditt öde var en envägs gata, Du borde varit beredd på vad som helst. Jag är inte viktig, men jag hjälper dom som behöver mig. Men dom tar mer än vad jag kan ge och jag kämpar för att vara till lags. Deras ord är missförstådda, dom pratar om vägar i livet, jag bryr mig inte om vad det betyder för dom, men ändå gör jag det. Orolig, desperat, ledsen och utom kontroll, går jag ut på gatorna och letar efter någonting mer. Jag har gett mitt liv till alla som behövde de, min tro och min brinnande lust, mitt hjärta och min tröst, men jag fick ingenting tillbaka. Jag är vilsen i ett paradis, ett paradis fyllt av viljan att göra någonting bra och gott. Jag står en bit ifrån vad dom erbjuder i livet. Deras regler går mig på nerverna. Jag har försökt att komma ifrån all skit dom lär mig men ingenting är förändrat, inte det minsta. Jag klara inte av att se dom vinna, men jag vet inte vad jag ska göra. Vilken dåre jag vore om jag valde att gömma mig.


Snälla håll om mig och säg att jag måste gå vidare, men säg också att du inte kan se, inte le, inte andas, inte leva utan mig. Jag har aldrig varit rädd för att visa ömhet, men snälla, snälla ge mig lite tillbaka.

söndag 9 mars 2008

Älskade


Jaha nu ska man sätta sig i bilen strax och åka dom helvetes milena upp till Sollefteå. Längtar så himla mkt till studenten så jag kan flytta hem(skara) igen.


Har haft en jätte trevlig vecka och en ännu trevligare helg. I Fredags va jag hos christer med han,matte,mikke och mickis :) va hur trevligt som helst :) Tack mina sötnosar för min födelsedag var alldeles utmärkt :D Kommer sakna er nu.


Sen igår (lördag) åkte jag med Robert till Robin där massa folk var, typ, Sofie,Anna,Åsa,Ida,Robin,Robert, Johan och två till ja inte vet namnet på. Runt halv 11 bar de av till fkp, jag var nykter och körde. Vi gick på Terassen och de va hur kul som helst, jag dansa som bara den :) De riktigt riktigt kul hela kvällen. Sen runt halv 3 skjutsade jag Sofie,Anna, Åsa och Robert till stenstorp och sedan åkte jag hem till skara ochla mig i soffan :)


Nej nu ska jag packa ner datorn. Skara in my heart, kommer sakna er alla nya som gamla! Puss

torsdag 6 mars 2008

I Take your breath

Åh vad jag älskar att vara här nere. Trivs så himla bra och mår så himla bra av att vara här :) men nu är de bara 3 ½ månad kvar tills jag flyttar hit och jag vet inte om en person kan längta mer än vad jag gör :P!

söndag 2 mars 2008

vad händer.

Ibland går inte saker som man vill.
Vad har jag gjort den här gången eftersom de alltid är jag som gör fel.

Du kan ju iaf säga nått...



Är i skara nu :) har längtat så himla mkt efter den här veckan så länge nu.
Men folk börjar dra sig undan som vanligt. vi får väl se om dom vill träffa mig.


Vad har jag gjort för fel ?

torsdag 28 februari 2008

I really miss your hair in my face.

Åh ska bli så skönt med lov, ett lov som jag kan vila ut på. och bara ha de jätte mysigt!
Längtar så himla mkt efter er alla :D

Hoppas de finns nån som vill mysa med mig på kvällarna bara... (a)

onsdag 27 februari 2008

Arkitektur och Elevrådsmöte

Har lektion i TMS nu, håller på att skriva om Arkitekturens Historia, så de är ganska kul :)
Bara 10 minuter kvar dock och jag är inte riktigt klar så ja måste jobba hemma för nästa lektion ska jag redovisa.

Om 40 min är de möte med rektorn och Kungfoto för att diskutera skolkatalogerna och hur vi ska göra nästa år. Och eftersom jag inte är kvar nästa år måste jag utse en efterföljare/lärling som ska kunna allt vi har gjort i år :P de ska bli kul, de komma ju bli Jessica som får göra de :) Min lilla lärling och favvo tjej :)

Sen runt 11.30 ska jag till optikern och kolla synen och se om ja hittar nå nya glasögon som ja ska få av mamma i födelsedagspresent. Sen blir de stan med mormor för att köpa skorna jag la undan igår och för att kolla om ja hittar nå kläder som jag vill ha också :) Jag älskar att fylla år :P man blir så lätt bortskämd då.

På tal om min födelsedag så blev resan till Göteborg inställd, jag som sett fram emot en lite mer speciell födelsedag eftersom jag inte hagt någon sådan sedan jag fyllde typ 15 :/ Aja sånt är livet jag får väl umgås med familjen ist :) De är också mysigt.

Näe nu ska jag packa ihop min dator och gå och lämna den i skåpet sedan leta reda på Jessica :)

söndag 24 februari 2008

Watching the World

Helgen har varit helt underbart rolig :) I fredags va jessica här och vi solade, sen gick vi hem till mig och spelade lite GH och drack vin. Sen kom Fredrik och hälsade på, jag spöade båda två i GH :D haha sen så bada vi vildmarks bad och åt bullar :) hade hur kul som helst. Bilder från kvällen finns på Bilddagboken, 23 feb :)


Sen i lördags/igår kidnappa vi elin och gjorde en suprise resa till Sundsvall för att gå på premiären av Våningen:klubb, en nattklubb på takvåningen i Gallerian :) Hade så himla kul med Elin,Maria och Felix. Tack för en Kanon kväll :D Sen runt 3 åkte vi hem till Sollefteå igen.
Nu tänkte jag spela lite GH och plugga lite till kursen, sen kanske Julia kommer och dricker te ikväll:)

onsdag 20 februari 2008

Brustna hjärtans höst.

Gick och duscha runt 2 sen kom maria och hämtade mig för en fika i stan. Vi åkte först hem till henne, fick även kika på hennes nygjorda tattoo, hur snygg som helst! Är verkligen sugen att göra en nu men jag vet fortfarande inte helt vad ja ska ha för motiv. hm, jobbigt de där.
Julia joinade vår fika stund på Lilla, blev en trevlig timme med lite skvaller. som vanligt :)

Sen gick jag och maria på Bowlingen för att kolla om Majk va där men de va han inte. Då slank vi in på Bergmans optik istället och provade lite glasögon eftersom jag ska få nya :) Hittade ett par skit snygga Dolce&Gabbana bågar, så nu ska jag bara prata med mammsen och så :)

Sola ikväll, ingen som vill joina ? Läskigt att gå själv.

Alltid en fot på marken.


Längesen man skrev nått. Men ja ska väl göra mig själv, och vissa andra (A) en tjänst och skriva lite. Hm.. Inte mkt har hänt. Har gått och blivit sjuk, feber och huvudvärk och alldeles slö i kroppen. Det känns som jag har gått på morfin i 1 vecka. Usch och fy.


Livet forstsätter även fast jag vill att de ska stanna upp ett tag och låta mig ta ett djupt andetag.

Jag hör i mitt sinne, alla dessa ljud, Jag hör i mitt sinne alla dom där orden. Under lakan av papper ligger min sanning. Djupt begraven, under krönikan av Linda Skugge. Vart är världen på väg och vart kommer jag hamna. När kommer den här världen ge mig en chans att försöka ställa allt till rätta? Ge mig en chans att få ut något riktigt bra ut livet. Född till syster i denna värld, i den stad med blod och tårar, fast mest tårar. Om du aldrig säger ditt namn ut högt kommer aldrig någon kalla dig för det. Blommorna börjar vissna men jag vägra fortfarande att slänga dem. Några av bubblorna har inte spruckit än, men dom kommer, så jag väntar med blandade känslor. Är vaken hela natten för att inte missa något. Saker jag älskar är jag tillåten att behålla. Jag kommer aldrig få veta om jag går och lägger mig.


Fröken svår sluta bind dig själv till saker, du måste släppa taget. Hur?

Fröken svår, allting är så irrande förvirrande och just nu är det bara gråskalans mörka toner som kretsar runt dig, måste hitta dom ljusa, dom finns där någonstan, under snön. Du kan dränka dig själv i minnen eller litervis med vin, du kan sjunka ner i sörjan och vända på dygnen. Men allt är redan gjort.


Ensama dar, väldiga värld

orden ekar i hennes röst.

Ingen sömn och inga svar.

Ingenting kvar mer än ett rostigt svärd,

som hugger och vrider sig i ditt bröst.

torsdag 31 januari 2008

Varför står tiden stilla?

Ibland gråter jag, för livet, för familjen, för lycka och olycka, för glädjen eller för ondskan.
Den här gången vet jag inte varför jag gråter, men allting känns så tomt. Det finns ingenting nånstan. Även fast allting finns runt omkring. Vad är jag ute efter den här gången? Vad missade jag förra gången? Tankarna snurrar och snurrar och snart orkar jag inte höll huvudet högt längre. Vem gav mig rätten att klaga? Jag vill inte klaga, men jag måste få ur mig nått, för nu spricker bubblan när som helst. Jag skulle ge vad som helst för att se livet ur någon annans ögon, bara för en dag. Vad skulle jag göra om ja kunde vara som dom? Jag faller längre och längre ner i drömvärlden och jag känner att om inget händer snarast kommer jag vara fast där. Allting försvinner ur min räckvidd och jag känner mig ensamast av dom ensamaste. Löjliga spökande tankar som gör att jag måste skriva ett sånt här löjligt jobbigt blogg inlägg. Ett klagande och självömkande blogginlägg. Patetiskt. Men jag har hört att vardagen är väldigt överskattad. Demonen är tillbaka och jag vet inte hur jag ska bli av med den. Min gamla vän demonen, de är visst någon som vill att jag ska komma hem ? Jag har ingenting emot vad somhänder nu och vad som har hänt förut. Bara de händer nånting snart! Jag kommer ligga på golvet snart, det är där du kommer hitta mig. Lägg mig ner och låt mig sova till slutet.


Vad var de här för mening igentligen ?

måndag 28 januari 2008

Dont worry...

If you wanna have a good time.

Sitter i rasthallen och har jätte tråkigt, dricker te och pratar med maria och simon. Ska igentligen ha Samhäll men uppgiften är så fruktansvärt jobbigt och tråkig att jag inte orkar jobba med den just nu. Vi skjuter upp de till nästa lektion :p
Igår jobbade jag, sen när ja kom hem hade jag lite toghetertime med motti och pratade om veckan som har gått och vad som har hänt. Sen gick jag upp och kollade på Coktail med Tom Cruise :) han är grymt bra.
Näe nu ska jag vänta på elin, hon skulle köpa snus åt mig när hon åkte till skolan.

Make a little money



Förlåt!

tisdag 22 januari 2008

I can't explain myself at all.
And all the wants
And all the needs
All I don't want to need at all.

Design idag i två timmar sen slutade jag, for och fikade med julia,maria och elin :) börjar bli lite sex and the city varning över oss snart:P haha

Jaha nu har jag bokat proven till kursen så 19e och 20 mars är de två första sen 2 april och 8 april är dom två sista. de dryga är att jag måste åka till övik för att göra dom :S helt själv :( bläää Sen är jag utbildad Trafikansvarig :D Hell yeah.

The walls start breathing
My mind's unweaving

måndag 21 januari 2008

Träningsverk och för mkt plugg.


Samhäll, hur tråkigt som helst. Vi ska skriva nån uppsats jag inte förstår mkt av om information,reklam och propaganda i media. :S Men men man ska ju aldrig ge upp utan att försöka.


Fan vilken träningsverk jag har efter helgens träningspass. I lördags sprang jag 9km och igår sprang jag 1 mil. så nu har jag dåligt mkt träningsverk i ben och armar.


Näe nu ska jag och simon kolla lite på youtube :) Då blir min dag genast mkt bättre :)

lördag 19 januari 2008


Studentfest igår :) riktigt lyckad tycker jag iaf. hade hur trevligt som helst. Och extra kredit åt therese som sa alla dom rätta orden till snorbarnet som inte skulle komma in :P


Nej riktigt lyckad kväll tack för de allihopa :D




Igår på dan va vi i sundsvall, jag elin vagio och julia. de va trevligt. fick 500 kr utav pappa så ja kunde shoppa lite, gjorde värsta fyndet, en jacka som hade kostat 800 och nu kostade 250 kr för de va 70 % rea :D

torsdag 17 januari 2008

Blivande Trafikansvarig

Materialet till min kurs har kommit :) Yrkeskunnande för Trafikansvarig. så de blir plugg plugg plugg varje kväll och dagar i ca 1 månad framöver. måste ringa och boka provtid på vägverket också. hm nu är de mkt.


And if he smiles.

onsdag 16 januari 2008

Keep it to your self


Skola till 13.40 idag, sen for jag på stan med julia. fikade lite sen åkte vi hem till henne och fixade en tyllkjol åt mig som ja ska ha under klänningen på fredag. kommer bli great :D Efter de åkte jag hem och spelade lite guitar hero, och sen har jag legat och satt in bilder i min fotobok och mixtrat lite med den :) den är jätte fin om jag får säga de själv.


Nu ska jag nog ringa julia :P

tisdag 15 januari 2008

How good can it be

Ja nog blev de oc maraton igår. ända till klockan två, men ja somna inte förens typ 4a anyway så klev jag upp 7 :S va inte allt för pigg idag, slutade halv 12 så ja tänkte bra nu kan ja åka hem och sova, hann typ hem och börja kolla på lite oc, sen ringde therese och ja skjutsa henne till långsele för hon skulle på Mio. Sen åkte ja hem och fastna vid oc igen så jag hann aldrig somna för sen blev de mat och sedan kom fredrik.
Efter att fredrik åkt på träning såg jag klart på sista avsnittet av oc. sen blev de lite Guitar hero och om jag får lov att skryta börjar jag bli ganska bra :) klarade massa jätte bra på meduim och en på hard:P

måndag 14 januari 2008

Wake up Call

Fan försov mig imorse och fick världes panik när julia ringde kvart över 8, på med mjukisbyxerna och ut och sopa bilen, som ja skulle besikta kl 14.20.
Sopa, sopa, sopa.. näe tro på fan att jag lyckas slå sönde högerframlyckta med sopjävel och fråga mig inte hur! Fatta hur arg jag blev. Jaha så då var de bara att avboka besiktningen.


Efter skolan blev de fika på stan med Maria,ELin Johan och Otto. Sen köpte jag lite nya underkläder och ett par nya skor :D jätte fina. Näe nu ska ja ta ett OC säsong 4 maraton :P

söndag 13 januari 2008

Buzz och turkisk peppar.

I'm alone yeah I don't know if I can face the night
I'm in tears and the cryin that I do is for you
You're my angel come and save me tonight
You're my angel come and make it alright
Har jobbat idag, de gick faktiskt ganska bra, men vart lite sur för de va nästan inge folk alls fram till klockan var kvart i åtta och vi ville börja städa, då kom de hur mkt som helst. Grr vad arg jag blir på sånt folk, dumt och komma 45 minuter innan vi stänger! Sen åkte jag till Therese och spelade Buzz med henne och Viktor. Jag vann första omgången sen andra omgången vann ingen för vi slutade spela innan de va klart. Har fan kommit hur mkt snö som helst, är minst en decimeter på vägen, var skit läskigt att köra hem. :/
Nu ska ja och kolla på nån film tror jag.
Fredrik kommer snart ;)

fredag 11 januari 2008

Come on home

Who will save me from all im up agianst this world?


Jobb idag, ganska mkt folk faktiskt men de gick fort ändå. hoppas de går lika fort lördag och söndag. Besiktning av bilen nästa vecka och studentfest på fredag.


Turn your self and come on home. Let that city take you in. Why can't i come on home?


Den vackraste stunden i livet var den när du kom

och allt var förbjudet

och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om

för det ekar i huvet'

och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del

i en kärlekshistoria

men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel

när jag gav dig en gloria

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt

som vi kunnat göra

O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,

o om nån att beröra

Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken

onsdag 9 januari 2008

Global uppvärming?

Teknik, männska och samhälle, om framtiden. tråkigt lång lektion. Håller på att göra en powerpointpresentation om den globala uppvärmningen. den är snart klar! yes :)

Ikväll ska jag och julia gå på bio :) vi ska se Arn - tempelriddaren :) Äntligen ska jag få se min efterlängtade film.

Nej nu blir de företagande ett tag ist.

lördag 5 januari 2008

Veckan har varit bra :) Tog ungefär 9 timmar att köra ner till skara men jag hann inte till bion, de va ju synd. I onsdags kväll va jag med kenny och åt pizza och kollade på film, men jag var svin trött så ja åkte hem runt halv 1 och sov. Sen igår åkte jag till farmor och va hos henne till typ 4 sen åkte jag till christer och umgicks med han, matte och mikke :) va trevligt vi åkte till skövde och köpte godis sen åkte vi till mcdonalds och käka. Efter de släppte jag av dom hos christer sen åkte jag till sandhra och umgicks lite med henne :) Sen åkte jag tillbaka till christer och spela lite guitar hero och kollade på pocahontas :P sen kl 11 åkte jag till skara och såg på Braveheart med kenny. somna runt halv 4 :S så idag är jag litet trött.
Näe nu ska jag hoppa in i duschen sen se på tv med pappsen lite :P